VIDEO: Nyt oli ruma, vai oliko? Lauri Korpikoski kovan niitin kohteena – aivotärähdys

Lauri Korpikoski joutui pimeästä kulmasta tulleen kovan taklauksen kohteeksi.
Lauri Korpikoski joutui pimeästä kulmasta tulleen kovan taklauksen kohteeksi.

Ensimmäistä kauttaan Euroopassa sitten vuoden 2006 pelaava Lauri Korpikoski joutui todella kovan niitin kohteeksi eilen pelatussa Sveitsin liigan ottelussa.

Kyseisen pommin tarjoili HC Luganon sveitsiläishyökkääjä Julian Walker. Hän tuli tilanteeseen täysin pimeästä kulmasta, eikä maalintekopaikassa olleella Lauri Korpikoskella ollut minkäänlaista mahdollisuutta reagoida taklaukseen; 31-vuotias suomalainen ei yksinkertaisesti nähnyt taklauksen tulevan.

Kaiken kukkuraksi taklaus osuu Korpikoskea suoraan päähän ja sellaisella voimalla, että suomalaiselta lensi osuman seurauksena kypärä päästään.

Walker pääsi tilanteesta kuin koira veräjästä, sillä hänelle ei tuomittu avauserän pommistaan edes kahden minuutin jäähyä.

Kakkua saattaa olla tulossa kuitenkin jälkikäteen, sillä Sveitsin liigan kurinpitoelin tutkii Zürich Lionsin 6-1-voittoon päättyneessä ottelussa nähtyä Walkerin taklausta.

Korpikosken kerrotaan kärsivän aivotärähdyksestä ja hän on sivussa toistaiseksi. Aivotärähdykset ovat kuitenkin aina valitettavan arvaamattomia, joten pahimmassa tapauksessa Walkerin ruma taklaus saattaa estää jopa Korpikosken olympiamatkan.

Lauri Korpikoski on toisin sanoen vahvasti tyrkyllä mukaan Leijonien olympiajoukkueeseen.

EDIT [04.01.2018, 18:55]: Sveitsin liigan kurinpitoelin otti tilanteen käsittelyyn, mutta Walkerille ei tuomittu pelikieltoa.

Korpikosken tämän kauden tilastot löydät TÄÄLTÄ.

Muita monella tapaa puhuttavia videoita pääset katsomaan puolestaan TÄMÄN LINKIN kautta.