VIDEO: Leevi Selänne ratkaisi mestaruuden – Teemu jännitti huimaa trilleriä

Leevi Selänne ratkaisi mestaruuden lukijoukkueelleen jatkoerässä ja tuuletus oli sen mukainen.
Leevi Selänne ratkaisi mestaruuden lukijoukkueelleen jatkoerässä ja tuuletus oli sen mukainen.

Teemu Selänteen poika Leevi Selänne otti ratkaisijanviitan harteilleen, kun hän iski Yhdysvaltain kansallisen mestaruuden ratkaisseen maalin.

Leevi Selänne oli isossa roolissa, kun hänen edustamansa Santa Margaritan lukio voitti Yhdysvaltain kansallisen mestaruuden.

Mestaruus näytti jo menevän Coloradosta tulevalle Regis Jesuitin lukiolle, mutta Santa Margarita Eagles tuli ottelussa ensiksi tasoihin vain kaksi sekuntia ennen päätössummeria ja voitti ottelun lopulta jatkoerässä Selänteen maalilla numeroin 3-2. Maali syntyi ajassa 65:01.

Luonnollisesti riemu oli ylimmillään Eaglesin pelaajien keskuudessa mestaruuden ratkettua.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Leevin isä Teemu Selänne jännitti ottelua niin paljon, että suomalaislegendalta tuskin löytyy enää kynsiä ottelun jälkeen.

– Vau… Se oli hermoja raastavaa…. Tämä oli yksi niistä hulluista otteluista, joista et ikinä tiedä ennen kuin peli on päättynyt. Olen todella ylpeä tästä joukkueesta, Selänne twiittasi omalla Twitter-tilillään.

Santa Margarita ei hävinnyt kauden 2017-18 aikana ainoatakaan ottelua, vaan se voitti kaikki 30 pelaamaansa ottelua, kun yhteen lasketaan sekä runkosarja- että pudotuspeliottelut.

17-vuotias Leevi pelaa Eaglesin ohella myös Anaheim Ducksin alle 18-vuotiaiden joukkueessa ja hän on tehnyt kuluvalla kaudella Ducks-paidassa 33 otteluun tehot 5+15=20.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!