VIDEO: Lehkonen tulitti kaksi – Niemelle makea voitto ex-seura Dallasista

Antti Niemelle kirjattiin voitto ex-seurastaan ja iso kiitos tästä menee kahdesti osuneelle Artturi Lehkoselle.
Antti Niemelle kirjattiin voitto ex-seurastaan ja iso kiitos tästä menee kahdesti osuneelle Artturi Lehkoselle.

Montreal Canadiensin suomalaisvahti Antti Niemelle voitto Dallas Starsista maistui satavarmasti, sillä teksasilaisseura osti hänet kesällä ulos sopimuksestaan.

Antti Niemelle tarjoutui viime yönä oma kuittauilumahdollisuutensa ex-seuralleen Dallas Starsille ja hän tarttui siihen kaksin käsin kiinni.

Kokenut suomalainen torjui 4-2-kotivoitossa peräti 36 laukausta ja pääsi näin ollen ikään kuin näyttämään Teksasin suuntaan, että hänen ulosostonsa oli virhe. Samalla hän päihitti suomalaisvahtien kaksintaistossa Kari Lehtosen, joka torjui vieraiden maalilla 22 kertaa.

Ottelun suomalaishahmo oli kuitenkin Artturi Lehkonen. Nuori suomalainen tulitti nimittäin kiekon kahdesti Lehtosen selän taakse ja hänet valittiin ottelun ykköstähdeksi.

Lehkonen iski ensimmäisensä avauserässä aikaan 16:31, kuitaten näin ollen vieraiden Radek Faksan iskemän johtomaalin.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Seuraava syntyi puolestaan toisessa erässä ja tällä kertaa ylivoimalla. Dan Hamhuis lähti istumaan 2+2 minuutin jäähyä korkeasta mailasta ja Lehkonen pääsi iskemään kiekon toistamiseen Lehtosen vartioimaan maaliin.

Lopulta tuo samainen jäähy koitui hyvin pitkälti Starsin kohtaloksi, sillä kun maalintekijänä kunnostautunut Faksa otti Hamhuisin neliminuuttisen aikana niin ikään jäähyn, syntyi myös Brendan Gallagherin 3-1-maali erikoistilanteesta.

Jamie Benn kavensi tilanteen ylivoimalla aivan toisen erän lopulla, mutta Nikita Scherbak iski ottelulle viimeisen niitin ylivoimalla aikaan 49:26.

Suosittelemme myös:
Voita VIP-liput Helsingin NHL-otteluun!