VIDEO: Maali vai ei? JYP:ltä erikoinen johto-osuma

JYP:n Ossi Louhivaara iski illan kamppailussa kummallisen maalin, joka kuitenkin hyväksyttiin.
JYP:n Ossi Louhivaara iski illan kamppailussa kummallisen maalin, joka kuitenkin hyväksyttiin.

Liigassa pelattiin tänään kahden ottelun kierros. JYP siirtyi KooKoo:ta vastaan johtoon hieman erikoisella osumalla, joka tarkastettiin myös videolta.

Liigassa miteltiin tänään kahdella paikkakunnalla, kun JYP kohtasi KooKoon ja HIFK Lukon. Helsingissä nähtiin vähämaalinen kamppailu, sillä vierasjoukkue vei homman nimiin jatkoajalla lukemin 1-0. Voittomaalista vastasi HIFK:lle hyvinkin tuttu Teemu Ramstedt.

Jyväskylässä sen sijaan juhli kotijoukkue. Isäntien voittomaalin iski Ossi Louhivaara, joka sai kiekon nuottaan erikoisella tavalla. Hän nimittäin laukoi pelivälineen maaliin siten, että se ei näyttänyt tv-kuvissa lainkaan maalilta.

Ottelun tuomari näytti samantien kaukalossa maalia, mutta heti sen perään merkin siitä, että osuma tarkastetaan videolta. Tässä vaiheessa on syytä muistaa, että tuomaristolla on käytössä myös muita kuvakulmia.

Tuomaristo hyväksyikin maalin todella pikaiseen tahtiin, mikä tarkoitti sitä, että JYP siirtyi kamppailussa 3-2-johtoon. JYP voitti ottelun lopulta lukemin 4-2. Louhivaaran lisäksi maalinteossa onnistuivat Henri KanninenJuuso Puustinen sekä Jani Tuppurainen.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös TÄÄLTÄ.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018