VIDEO: Marc-Andre Fleury kyynelehti maalilla – Pittsburghissa mykistävä vastaanotto

Marc-Andre Fleury koki kenties elämänsä tunteikkaimman illan palatessaan Pittsburghiin.
Marc-Andre Fleury koki kenties elämänsä tunteikkaimman illan palatessaan Pittsburghiin. Kuva: Getty Images

Viime kesän laajennusdraftissa Pittsburgh Penguinsista Vegas Golden Knightsiin siirtynyt Marc-Andre Fleury palasi ensimmäistä kertaa Pittsburghiin.

Marc-Andre Fleury oli jo kohdannut Penguinsin kertaalleen kuluvalla kaudella, mutta tämä tapahtui Golden Knightsin kotiareenalla, joten tunteet eivät olleet tuolloin luonnollisestikaan aivan yhtä pinnassa.

Vaan Pittsburghissa tilanne olikin sitten täysin toinen, kun kolmesti Stanley Cupia Penguinsissa juhlinut, ja seurassa yhteensä 13 kautta pelannut, Fleury otettiin fanien toimesta vastaan kuin kuningas.

Nyt suosittelemme ehdottomasti katsomaan tämän seuraavan pätkän kokonaisuudessaan:

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Kuten videolta näkee, Fleury ei kyennyt pitämään tunteitaan kurissa, eikä hän edes itse asiassa yrittänyt. Tämä nimittäin kävi ilmi jo hänen pari päivää ennen ottelua antamistaan kommenteista.

– Odotan innolla näkeväni ystäväni ja ihmiset kaukalon ympärillä – ylipäätään paluu Pittsburghiin on erityislaatuista. Ja haluan ottaa siitä kaiken irti, sillä en ole kokenut koskaan mitään tällaista, Fleury kommentoi TribLivelle.

Itse ottelussa Penguins oli Fleurylle tyly isäntä, sillä Golden Knightsin karattua ensiksi 2-0-johtoon, kotijoukkue iski seuraavat viisi maalia ja voitti ottelun lopulta lukemin 5-4.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Pittsburghilta tyly kohtelu kaukalossa – Fleury menetti malttinsa!