VIDEO: Markus Granlund loukkaantui pahan näköisesti – ”Ei kuuluisi vääntyä noin!”

Markus Granlund loukkaantui harmittomalta vaikuttaneessa tilanteessa todella pahan näköisesti.
Markus Granlund loukkaantui harmittomalta vaikuttaneessa tilanteessa todella pahan näköisesti.

Vancouver Canucksin Markus Granlund joutui jättää vierasottelun Tampa Bay Lightningia vastaan kesken ottelun toisessa erässä.

Suomalaishyökkääjä Markus Granlundille kuluva kausi on ollut todella haastava, joskin nyt se haastavuus sai aivan uudenlaiset mittasuhteet, kun hän loukkaantui todella pahan näköisesti.

Loukkaantuminen tapahtui varsin harmittomalta näyttäneen laitakahinan tuoksinnassa, kun Granlund menetti tasapainonsa ja kaatui nilkkansa päälle.

Tilannetta on turha kuvailla sen yksityiskohtaisemmin ja jokainen voi itse miettiä, haluaako katsoa seuraavan videon.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Kuten toimittaja Wyatt Arndt twiitissään toteaa, Granlundin nilkan ei kuuluisi vääntyä tuolla tavalla.

Tilanteen jälkeen Granlund jouduttiin taluttaa kaukalosta pois, ja aina pukukoppiin saakka, sillä hän ei pystynyt varaamaan tippaakaan painoa vasemman jalkansa päälle.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Granlundin veljeksistä nuorempi on pelannut kuluvalla kaudella 52 ottelua ja tehnyt niissä tehot 8+4=12. Viime kaudella hän iski runkosarjassa ennätyspisteensä 19+13=32.

Canucks hävisi ottelun Tampa Bay Lightningille lukemin 2-5, joten kanadalaisjoukkueen näkökulmasta ilta oli todella murheellinen.

Kaiken kukkuraksi päävalmentaja Travis Green paljasti ottelun jälkeen Granlundin palaavan välittömästi – kesken vieraskiertueen – takaisin Vancouveriin, joten mistään pienestä jutusta ei todellakaan ole kyse.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Tic-tac-toe! Tampa iski uskomattoman kauniin maalin