VIDEO: Markus Nutivaara tälläsi voittomaalin – valittiin ottelun ykköstähdeksi

VIDEO: Markus Nutivaara tälläsi voittomaalin - valittiin ottelun ykköstähdeksi

Columbus Blue Jacketsin suomalaispuolustaja Markus Nutivaara iski ottelussa Ottawa Senatorsia vastaan kuluvan kauden neljännen maalinsa.

Markus Nutivaaran kauden neljäs osuma näki päivänvalonsa oivaan paikkaan, kun hän iski kotiottelussa Ottawa Senatorsia vastaan voittomaalin.

Kiekko pelattiin muutaman nopean syötön päätteeksi suomalaispuolustajalle viivaan ja tämä tälläsi kiekon ohi Senators-vahti Mike Condonin. Voittomaaliksi, ja ottelun viimeiseksi maaliksi, jäänyt osuma näki päivänvalonsa aikaan 36:01, kun Blue Jackets pelasi ylivoimalla.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Nutivaaran, joka valittiin ottelun ykköstähdeksi, maalin myötä Blue Jackets otti jo seitsemännen perättäisen voittonsa ja upean putkensa myötä joukkue on tiukasti kiinni pudotuspelipaikassa.

Nuori suomalaispuolustaja on pelannut kuluvalla kaudella, joka on hänen toinen NHL:ssä, 54 otteluun tehot 4+15=19 ja laittanut siten huolella uusiksi viime kauden piste-ennätyksensä (2+5).

Blue Jacketsin avausosumasta ottelussa vastasi hyökkääjä Boone Jenner. Vieraiden ainokaisen viimeisteli puolestaan Alexandre Burrows.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!