VIDEO: Mathew Maionen ensimmäinen KHL-maali – hups mikä laukaus!

Mathew Maionen ensimmäinen KHL-maali
Mathew Maionen ensimmäinen KHL-maali

Viime kaudella Liiga-kentillä ihastuttaneen Mathew Maionen ensimmäinen KHL-maali on nähnyt päivänvalon. Taiteilijapakin rannelaukaus puhui tulista kieltä.

Mathew Maione pelasi viime kaudella KalPassa, ja kanadalainen pelasi itsensä kalakukkokansan sydämiin. Puolustajan paikalla, tosin hyvin offensiivisesti, pelaava Maoine teki viime kaudella Liigassa yhteensä 39 pistettä runkosarjassa. Se riitti koko sarjan pakkien pistepörssin voittoon ja hänet palkittiin Liigan viihdyttävimpänä pelaajana kauden päätteeksi.

Maionen pistesaldo riitti myös KalPan sisäisen pistepörssin voittoon, ja huippupuolustaja siirtyi odotetusti KHL-kentille. Osoitteeksi tuli Latvia, ja joukkueeksi Dinamo Riika. Maione on kiekkoillut tähän mennessä viidessä KHL-pelissä, ja tehopisteitää on tullut maalin lisäksi myös kolmen syöttöpinnan edestä. Maionen ensimmäinen osuma KHL:ssä syntyi ottelussa Dynamo Moskovaa vastaan, kun Torontossa syntynyt puolustaja siirsi Riikan johtoon ottelun toisessa erässä.

Laukaus oli tuttua Maionea; kiekko viivan tuntumassa haltuun, päämäärätietoisesti pari potkua maalia kohti ja lopulta ranteet lukkoon sekä kiekko maaliin. Kuten myös tiedätään, niin veikeä kiekkoartisti osaa ottaa tekemistään osumista ilon irti.

VIDEO: Mathew Maionen ensimmäinen KHL-maali

Jos et näe twiittiä, niin voit katsoa sen myös tästä!

Suosittelemme myös: 

VIDEO: Philip Zadina jäi isoon miinaan