VIDEO: Matt Murraylta huikea räpylätorjunta ja kunnon Old School -hehkutus!

Matt Murraylta nähtiin kertakaikkisen upea torjunta, kun hän pysäytti Vladimir Tarasenkon maalintekoyrityksen.
Matt Murraylta nähtiin kertakaikkisen upea torjunta, kun hän pysäytti Vladimir Tarasenkon maalintekoyrityksen.

Pittsburgh Penguinsin maalivahti Matt Murraylta nähtiin hanskatorjumisen mallia, kun hän pysäytti St. Louis Bluesin venäläistähti Vladimir Tarasenkon.

Viimeisestä 15 ottelustaan peräti 11 voittanut, ja kolmesti kokonaan pisteittä jäänyt, Pittsburgh Penguins on osoittanut viime ajat valtavia merkkiä uudesta tulemistaan.

Ei olekaan sattumaa, että kuluvan kalenterivuoden osalta NHL:n tehokkaimmat pistemiehet ovat olleet Evgeni Malkin, Sidney Crosby ja Phil Kessel.

Sunnuntai-illan Prime time -ottelussa myös Penguinsin maalivahdilta Matt Murraylta nähtiin hänen parasta osaamistaan, kun kanadalaisvahti pysäytti Vladimir Tarasenkon erinomaisessa maalintekopaikassa.

St. Louis Blues haki päätöserässä 2-2-tasoitusmaalia ylivoimalla, mutta venäläistähti joutui todeta Murrayn liian kovaksi haasteeksi.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Kuten videolta näkyy, Murray vetää torjuntansa päätteeksi kunnon Old School -hehkutukset – siis sellaiset, jota totuttiin näkemään etenkin 1990-luvulla ja legendaarisessa NHL Power Week -ohjelmassa.

Penguins voitti ottelun lopulta lukemin 4-1 ja Murray venyi ottelussa 32 torjuntaan. Penguins-kapteeni Sidney Crosby viimeisteli ottelussa kaksi maalia, joista ensimmäinen oli hänen NHL-uransa 400:s.

Suosittelemme myös:
Muistatko Crosbyn ja Subbanin kiivaan taiston ”haisevasta hengityksestä”? Totuus tuli vihdoin ilmi!