Video: Matthew Tkachuk ja Zack Kassian selvittelivät välejään nyrkeillä

Matthew Tkachuk ja Zack Kassian ottivat yhteen
Matthew Tkachukin ja Zack Kassianin välinen mylly ei tullut yllätyksenä.

Matthew Tkachuk ja Zack Kassian ottivat jopa odotetusti yhteen, kun Oilers ja Flames kohtasivat Edmontonissa pelatussa Albertan derbyssä.

Kaksikon välienselvittely tapahtui avauserän lopulla ajassa 16:35. Suoraan aloituksesta alkanut myllytys meni selkeästi Kassianin nimiin, eikä Tkachuk saanut montaakaan iskua perille. Myöhemmin Tkachukia kuumensi myös Leon Draisaitl. Tuosta tilanteesta molemmat palkittiin kahden minuutin huitomisrangaistuksilla.

Erittäin kuumassa ottelussa nähtiin myös hieman yllättävämpi tappelu, kun joukkueiden tähtisentterit Ryan Nugent-Hopkins ja Sean Monahan päätyivät tappeluun.

Itse ottelu päättyi Calgaryn 3-4 vierasvoittoon voittolaukauskilpailun jälkeen. Tehokkaimmat pelaajat olivat tehot 2+0 iskenyt Calgaryn Andrew Mangiapane sekä kaksi maalia syöttänyt Draisaitl. Huomion keskipisteenä ollut Tkachuk syötti Calgaryn 3-3 tasoitusosuman toisen erän viimeisellä minuutilla.

Vanhat kaunat taustalla

Viimeöisestä Albertan derbystä osattiin odottaa kuumaa kamppailua. Tulenarka tilanne sai alkunsa reilut kaksi viikkoa sitten, kun joukkueet viimeksi kohtasivat. Tuossa ottelussa Tkachuk ajoi kaksi todella kovaa pommia Kassianiin, joka sai fyysisen kanadalaishyökkääjän sekoamaan (video). Yksipuolinen takominen toi Kassianille paitsi kahden ottelun pelikiellon, myös valtavan kostonhimon. Katumusta Kassian ei sen sijaan osoittanut.

– Hän on vain nuori nulikka, jonka täytyy oppia myös tuo puoli pelistä. Hän on melko hyvä pelaaja, mutta rehellisesti sanottuna myös nössö, Kassian kommentoi tuolloin.

Lisää vettä myllyyn saatiin NHL:n tähdistötauon aikana. Tuolloin Oilersin saksalaistähti Draisaitlilta kysyttiin, miten hän reagoisi, jos Tkachuk hyppäisi tähdistöottelussa samaan aikaan kentälle hänen ja Connor McDavidin kanssa.

– Me lähtisimme Connorin kanssa pois, kuului Draisaitlin tyly vastaus.

Matthew Tkachuk ja Zack Kassian ottivat yhteen

Jos upotettu video ei näy, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

– – – – – – – 

Katso myös: Video: Tästä tilanteesta Martin Berger sai neljän ottelun pelikiellon

Katso myös: Video: Tulevan ykkösvarauksen sikailu johti 3 ottelun pelikieltoon

Lue myös: TUTO julkaisi huikean hankinnan! – taustalla 400 ottelua KHL:ssä ja kokemusta NHL:stä