VIDEO: McDavid ensimmäisenä 100 pisteeseen – taistelee myös maalipörssin voitosta

Connor McDavid iski kauden 40. maalinsa Columbus Blue Jacketsin verkkoon.
Connor McDavid iski kauden 40. maalinsa Columbus Blue Jacketsin verkkoon.

Edmonton Oilersin ehdoton ykköstähti Connor McDavid on tehtaillut etenkin viime aikoina maaleja ja tehopisteitä uskomattomalla tahdilla.

Muistatteko ajan, kun Tampa Bay Lightningin Nikita Kucherovia pidettiin lähes satavarmana NHL:n pistepörssin voittajana? Ei pidetä enää, sillä Edmonton Oilersin Connor McDavid on tullut ryminällä rinnalle ja ohi.

Viime yön NHL-kierroksella nuori kanadalainen oli mukana joukkueensa jokaisessa kolmessa maalissa, kun Oilers hävisi kotonaan Columbus Blue Jacketsille lukemin 3-7. Samalla hän rikkoi ensimmäisenä pelaajana kuluvalla kaudella 100 tehopisteen rajan ja hänen pisteensä kirjataan nyt 77 ottelusta muotoon 40+62=102.

McDavid syötti ensiksi joukkueensa 1-0-maalin ajassa 3:37, iski itse seuraavan alivoimalla paria minuuttia myöhemmin ja oli hieman ensimmäisen erän puolivälin jälkeen alustamassa ylivoimalla syntynyttä 3-0-osumaa.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Sen jälkeen vieraat kuitenkin vyöryivät isäntien yli, kiitos muun muassa Thomas Vanekin hattutempun.

McDavid onkin vääjäämättä etenemässä toisena perättäisenä vuotena NHL:n runkosarjan pistepörssin voittoon, sillä etumatka Kucheroviin on jo kuusi pistettä.

Lisäksi Oilers-kapteeni on noussut taistelemaan myös maalipörssin voitosta. Toki matkaa ykkösenä olevaan Alexander Ovechkiniin on viiden maalin verran, ja lisäksi väliin mahtuvat myös Patrik Laine ja Evgeni Malkin, mutta McDavidin nykyvireellä kaikki on mahdollista.

Esimerkiksi viimeiseen 20:een pelaamaansa otteluun McDavid on tehtaillut pisteet 17+19=36. Kuluvan kuun aikana hän on puolestaan jäänyt ainoastaan kahdesti kokonaan tehopisteittä ja tehnyt 14 ottelusta peräti yhdeksässä vähintään kaksi tehopistettä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!