Video: Mestiksessä huvittava tilanne – maalivahti taklasi kärkikarvaajan

Mestiksessä nähtiin keskiviikkona hullunkurinen tilanne, kun Hermeksen maalivahti taklasi Kiekko-Vantaan hyökkääjää jäähyn arvoisesti.

Keskiviikon Mestis-kierroksella pelattiin viimeisestä pudotuspelipaikasta niin sanottu kuuden pisteen kamppailu, kun sarjassa kahdeksantena ja yhdeksäntenä olevat Kokkolan Hermes ja Kiekko-Vantaa kohtasivat. Hermes voitti ottelun 3-1 ja turvasi johtoaan pudotuspeliviivan yläpuolella kymmenen pisteen mittaiseksi.

Ottelun toisessa erässä nähtiin huvittava tapaus. Kiekko-Vantaan maalivahti Aleksanteri Heiskanen meni katkaisemaan maalin taustalle rännikiekkoa. Hermeksen hyökkääjä Alex Levänen tuli antamaan painetta Heiskaselle. Vantaalaismaalivahti antoi kiekon lipua taakseen, jonka jälkeen hän tööttäsi ohi pyrkineen Leväsen nurin. Ottelun tuomaristo ei näkemäänsä hyväksynyt, vaan tuomitsi Heiskaselle kahden minuutin jäähyn estämisestä.

Mestiksessä sattuu ja tapahtuu – maalivahti sai jäähyn taklauksesta!

Hermes – K-Vantaa 19.2.

Kokkolassa nähtiin tänään huvittava ja erikoinen tilanne, kun K-Vantaan maalivahti Aleksanteri Heiskanen taklasi itselleen kaksiminuuttisen 😄👌🏒Koko ottelun kooste: https://www.ruutu.fi/video/3561562

Posted by Ruutu Urheilu on Kolmapäev, 19. veebruar 2020

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen myös TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Video: Jesper Piitulainen oikaisi tuomareiden virheen – vastustajan jäähy peruttiin