VIDEO: Mikael Granlund ja häikäisevä syöttö jalkojen välistä – alusti voittomaalin

Mikael Granlund on ollut viime ajat todella kovassa vireessä, tehden 17 otteluun 17 tehopistettä.
Mikael Granlund on ollut viime ajat todella kovassa vireessä, tehden 17 otteluun 17 tehopistettä.

Minnesota Wildin suomalaishyökkääjä Mikael Granlund on löytänyt etenkin aivan viime aikoina todella hurjan vireen.

25-vuotias Mikael Granlund sai hankalat lähtökohdat kuluvaan kauteen, kun hän loukkaantui heti kauden ensimmäisessä ottelussa. Loukkaantumisen myötä suomalaislaiturilta ottikin oman aikansa päästä täyteen vauhtiin, mutta lopulta viime kaudelta tuttu meno löytyi ja esimerkiksi viimeiseen 17 otteluunsa hän on tehnyt tehot 6+11=17.

Vielä hurjempaa meno on ollut aivan viime aikoina, sillä viimeisissä kahdeksassa ottelussa Granlund on iskenyt taululle pisteet 5+6=11.

Viime yönä Wild-peluri oli jälleen asialla, kun hän halusti kertakaikkisen upealla ja ovelalla syötöllään joukkueen voittomaalin Chicago Blackhawksia vastaan.

Granlund ujutti kiekon hänet ahtaalle laittaneen Blackhawks-peluri Jordan Oesterlen että omien jalkojensa välistä vapauttaen Mikko Koivu & Ryan Suter -duon 2 vs. 1 -hyökkäykseen ja lopulta Suter latasi kiekon upealla laukauksellaan Anton Forsbergin selän taakse.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Kaukalossa vallitsi ajassa 43:03 syntyneen maalin aikaan tasavajaa tilanne, kun Wildilta jäähyaitiossa istui Marcus Foligno ja Blackhawksilta puolestaan supertähti Patrick Kane.

Mikael Granlund ihastutti myös joukkueensa edellisessä ottelussa upeilla suorituksillaan ja suosittelemme ehdottomasti katsastamaan ne täältä:
VIDEO: Granlund kynäili vastustajan kahville ja taiteili kovat tehot