VIDEO: Pekka Rinne joutui nöyrtyä – huimavireinen Mikael Granlund latasi hattutempun!

Minnesota Wildin Mikael Granlund iski Nashville Predatorsia vastaan hattutempun.
Minnesota Wildin Mikael Granlund iski Nashville Predatorsia vastaan hattutempun.

Vaikka ihmisillä on tapana ahtaa itsensä täyteen joulupöydän antimista, oli Minnesota Wildin Mikael Granlund jättänyt riittävästi nälkää maalinteolle.

25-vuotias suomalaislaituri on äitynyt ylipäätään viime aikoina kovaan vireeseen, sillä hän oli tehnyt ennen viime yön Nashville Predators -ottelua kymmeneen viime otteluunsa tehot 2+6.

Predators-ottelussa hän nousi kuitenkin kuluvan kauden osalta täysin ”uusille leveleille”, kun hän iski kiekon peräti kolme kertaa tennesseeläisten verkkoon.

Vieraiden suomalaisvahti Pekka Rinne joutui todistamaan Granlundin kahta ensimmäistä osumaa aitiopaikalta, kun ensiksi ”Granny” iski taululle 1-0-lukemat aikaan 7:34 ja vajaat neljä minuuttia myöhemmin hän ohitti 34-vuotiaan Rinteen uudelleen, tällä kertaa ylivoimalla.

Lopulta Mikael Granlund naulasi illan kolmannen osumansa tyhjään maaliin, kun pelikello näytti aikaa 59:09. Tähän maaliin syöttöpisteen merkkautti Mikko Koivu.

Hattutemppunsa myötä Granlund on nyt iskenyt viimeiseen 11 otteluunsa 11 tehopistettä. Kokonaisuudessaan hän on tehtaillut kuluvalla kaudella 33 ottelussa pisteet 11+16=27.

Rinne pysäytti ottelussa yhteensä 35 laukausta, kun taas toisessa päässä Devan Dubnyk venyi 41 torjuntaan. Ottelu päättyi Wildin 4-2-voittoon.

NHL-uransa toisen hattutemppunsa iskeneen Granlundin uratilastoihin pääset käsiksi tämän linkin kautta.

Muu NHL-tuotantomme, kuten esimerkiksi Jesse Puljujärven viime yönä iskemä maali, löytyy puolestaan TÄÄLTÄ.