VIDEO: Mikael Granlundilta vietiin hattutemppu – vietti neljän pisteen iltaa!

Mikael Granlundilta nähtiin New Yorkissa todellinen tehoilta.
Mikael Granlundilta nähtiin New Yorkissa todellinen tehoilta.

Minnesota Wildin Mikael Granlundilta vietiin hattutemppu, kun hänen viime yönä iskemänsä toinen maali muutettiin jälkikäteen Eric Staalin nimiin.

Mikael Granlund oli suorastaan pysäyttämättömässä vireessä vierasottelussa New York Rangersia vastaan. Minnesota Wild voitti ottelun lukemin 4-1 ja suomalaislaituri oli mukana joukkueensa jokaisessa osumassa.

Hän aloitti pistetehtailunsa iskemällä joukkueensa 1-0-maalin, pysäyttäen kellot aikaan 16:06.

Sen jälkeen hän toimi kakkossyöttäjänä avauserän lopulla syntyneessä Eric Staalin osumassa ja sama toistui, kun hän oli kakkossyöttäjä päätöserässä ylivoimalla syntyneessä joukkueensa 3-1-maalissa, jonka viimeisteli niin ikään Staal.

Lopulta Granlund iski itse joukkueensa neljännen maalin ajassa 49:22 ja johdatti siis neljällä tehopisteellään joukkueensa arvokkaaseen vierasvoittoon.

Yhtä tehokkaalla tuulella oli ilmiömäistä kautta pelaava Staal, joka tehtaili Granlundin tapaan tehot 2+2. Toki alun perin hänen tehonsa olivat 1+3 ja Granlundin 3+1, mutta Wildin toinen maali muutettiin jälkikäteen Staalin nimiin.

Toki molemmat Wildin tehomiehistä tiesivät jo heti maalin syntyessä, ettei kiekko osunut Granlundiin.

25-vuotias suomalainen on nyt pelannut kuluvan kauden aikana 56 ottelua ja loukkaantumisen hidastaman alun jälkeen hän on päässyt kovaan vireeseen, tehtaillen pisteet 17+32=49.

Ottelun tilastot löydät TÄÄLTÄ.

Tätä et löydä muualta Suomesta – kaikki NHL:n siirrot:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018