VIDEO: Mikko Koivu ja Mikael Granlund tehoilivat – Grannylta huikea spin-o-rama-syöttö

Mikko Koivu ja Mikael Granlund olivat oivalla pelipäällä 3. ottelussa Winnipeg Jetsiä vastaan.
Mikko Koivu ja Mikael Granlund olivat oivalla pelipäällä 3. ottelussa Winnipeg Jetsiä vastaan.

Mikko Koivu ja Mikael Granlund tehoilivat molemmat kahden tehopisteen edestä, eikä Minnesota Wild ei jättänyt Winnipeg Jetsille mitään palaa.

Minnesota Wild oli pelillisesti askeleen verran – jopa kaksi – Winnipeg Jetsiä jäljessä kahdessa ensimmäisessä kohtaamisessa, jotka molemmat pelattiin Winnipegissä. Monet näkivätkin näiden pelien jälkeen, että sarja tulee olemaan läpihuutojuttu Jetsille.

Jets sai myös Minnesotassa erinomaisen alun, kun se pääsi myllyttämään ajassa 4:50 johtomaalin ylivoimalla. Maalintekijänä kunnostautui Blake Wheeler, Dustin Byfuglienin ja Patrik Laineen alustaessa osuman.

Wild kuitenkin vastasi tähän kahdella ylivoimamaalilla, kun ensiksi Mikael Granlund tasoitti Mikko Koivun syötöstä ja Zach Parise vei isännät johtoon erän lopulla – niin ikään Koivun esityöstä.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Toisessa erässä Wild ratkaisi ottelun lopullisesti. Matt Dumba lisäsi ensiksi johdon 3-1:een, johon Jetsiltä löytyi vielä kertaalleen vastaus Tyler Myersin maalin muodossa. Toisen erän viimeisen kuusiminuuttisen aikana Wild osui kuitenkin kolmesti, kun Eric Staal, Jordan Greenway sekä Marcus Foligno iskivät maalit mieheen ja homma oli paketissa.

Ottelun päätöserään Jets vaihtoi maaliltaan Connor Hellebuyckin ja tilalle luisteli kokenut Steve Mason. Maalihanat hyytyivät tähän ja Wild voitti ottelun 6-2, kaventaen samalla otteluvoitoissa tilanteeksi 1-2.

Granlund (1+1) vietti ottelussa Koivun (0+2) tavoin kahden tehopisteen iltaa, sillä hän syötti Staalin iskemän 4-2-maalin. Kyseessä ei ollut myöskään mikään perussyöttö, vaan upea spin-o-rama-syöttö.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Sidney Crosby palasi tasolleen – enää pisteen päässä Lemieux’sta