VIDEO: Mikko Rantanen maalasi kertaalleen ja syötti kolmesti – NHL:n pörssikärki!

Mikko Rantanen jatkaa Colorado Avalanchen riveissä vielä pitkään.
Mikko Rantanen jatkaa Colorado Avalanchen riveissä vielä pitkään.

Colorado Avalanchen ykköskenttä on tikissä ja Mikko Rantanen maalasi komeasti ylivoimalla, kun Avs voitti Senatorsin 6-3.

Mikko Rantanen nakutti ottelussa Senatorsia vastaan tehot 1+3 ja Avs-hyökkääjä johtaa nyt NHL:n pistepörssiä, kun hänen tehopistelukemansa on 5+15.

Kanadalaishyökkääjä Nathan MacKinnon tulee pistepörssin kakkospaikalla ja hänellä on kasassaan tehot 9+9. Myös ketjun kolmas lenkki, Gabriel Landeskog, on ollut vireessä ja hän on nakuttanut yhdeksän maalia ja kuusi syöttöä. Muuan Mike Modano kehui Twitter-tilillään tätä Avs-ketjua sarjan parhaaksi. Mike ei ole kovinkaan hakoteillä ajatuksensa kanssa, saatika yksin.

Kentällisen pelaaminen näyttää naurettavan helpolta ja kaikki tuntuu menevän täysin putkeen. Ajatukset ketjukaverien kanssa menevät yksin ja kiekko osuu lavasta lapaan. Nautinnollista seurata, mutta niin varmasti myös pelata. Avalanche on Läntisessä konferenssissa toisena, kun pinnoja on kertynyt 16. Konferenssikärki Nashville Predatorsilla on sama määrä pisteitä, mutta maaliero on parempi.

VIDEO: Mikko Rantanen maalasi – katso komea ylivoimamaali!

Jos et näe videota, niin voit katsoa sen myös tästä!

Suosittelemme myös: 

VIDEO: Teräväinen kilautti yläpeltiin – Aholle syöttöpinna ja seuraennätys