VIDEO: Mikko Rantanen osui jälleen – saako 30 maalia täyteen?

Mikko Rantasen pelaajaoikeudet kaupattiin KHL:ssä.
Mikko Rantasen pelaajaoikeudet kaupattiin KHL:ssä.

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen osui jälleen viime yön ottelussa, kun nuorukaisen joukkue kohtasi pudotuspelipaikan varmistaneen San Josen.

Colorado Avalanche taistelee tällä hetkellä kynsin ja hampain pudotuspelipaikasta. Se on vielä tällä hetkellä viivan paremmalla puolella yhden pisteen turvin, mutta sen paikkaa kevään tosipeleissä voi pitää kaikkea muuta kuin varmana.

Avalanchella on nimittäin runkosarjaa jäljellä vain yksi ottelu, kun taasen pisteen päässä hönkivällä St. Louis Bluesilla kamppailuita on vielä kaksi kappaletta. Tämän suhteen Avalanche koki viime yönä harmittavan 4-2-tappion San Jose Sharksin vieraana.

ÄLÄ UNOHDA:
Nyt hemmotellaan Liigan ystäviä – Unibetilta tarjolla VIP-aitio välieriin!

Suomalaisittain ottelussa nähtiin kuitenkin hieno hetki, kun loistavaa kautta pelannut Mikko Rantanen onnistui iskemään kiekon Sharksin verkon perukoille.

Ylivoimalla syntyneessä maalissa Rantanen sai irtokiekon Nathan MacKinnonin lähettämästä laukauksesta, ja iski sen lopulta kliinisesti Sharksin nuottaan. Osuma oli tärkeä, sillä sen myötä Avalanche tasoitti ottelun lukemiksi 1-1, kun kolmatta erää oli pelattu noin viisi minuuttia.

Lopulta se oli kuitenkin laiha lohtu denveriläisseuralle, joka koki kamppailussa ilkeän tappion.

https://www.youtube.com/watch?v=jcVkd7HT5Ns

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Mikael Granlund ja Mikko Koivu tehoilivat oikein urakalla