VIDEO: Mikko Rantaselle kaksi tehopistettä – Rinne pommitettiin vaihtoon

Mikko Rantaselle kirjattiin viime yönä tehot 0+2.
Mikko Rantaselle kirjattiin viime yönä tehot 0+2.

Colorado Avalanchen Mikko Rantaselle kirjattiin kaksi tehopistettä, kun Colorado Avalanche kavensi ottelusarjan Nashville Predatorsia vastaan.

Colorado Avalanche laittoi viime keväänä Stanley Cup -finaaleissa esiintyneen Nashville Predatorsin todella ahtaalle jo kahdessa ensimmäisessä ottelussa, mutta ei onnistunut yllättämään tennesseeläisnippua tämän kotikaukalossa.

Sen sijaan ensimmäisessä kotiottelussaan denveriläisnippu otti heti ohjat käsiinsä: ajassa 1:50 osui Blake Comeau, erän puolivälin jälkeen Gabriel Bourque iski edellisen ottelun tapaan ex-seuraansa vastaan ja Nathan MacKinnon muutti erän lopulla syntyneellä maalillaan taululle jo 3-0-lukemat.

Predators ei vielä tässä vaiheessa lähtenyt vaihtamaan maalivahtiaan, mutta kun toisessa erässä, tarkalleen ottaen ajassa 24:25, MacKinnon ohitti Pekka Rinteen jo toistamiseen, luisteli Juuse Saros vieraiden maalille.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Toisen erän puolivälissä Ryan Johansen kavensi ylivoimalla ja puolestaan päätöserässä Colton Sissons toi Predatorsin kahden maalin päähän.

MUISTA MYÖS:
KISA: Veikkaa NHL-pelien tulokset ja voita PlayStation 4 -pelikonsoli!

Ajassa 58:24 syntyi kuitenkin lopullinen ratkaisu, kun Gabriel Landeskog toimitti kiekon tyhjään maaliin; itse asiassa kiekko ei koskaan käynyt maalissa, mutta pöytäkirjoihin se merkittiin, sillä edessä häämötti tyhjä rysä ja ruotsalaispelurilta vedettiin jalat alta juuri ennen kiekon toimittamista maaliin.

Loppulukemat olivat isännille 5-3, kun Austin Watson kavensi vielä ottelun toiseksi viimeisellä peliminuutilla.

Avalanchen Mikko Rantanen jatkoi ottelussa kevään pistetehtailuaan: ensimmäisessä ottelussa suomalaisnuorukainen syötti yhden maalin ja nyt hän oli alustamassa sekä joukkueensa neljättä että myös viidettä osumaa.

Vieraiden suomalaisvahdeista Rinteelle kirjattiin ottelussa ainoastaan 11 torjuntaa, kun taas Saros torjui syrjään kaikki 18 kohtaamaansa laukausta.

Suosittelemme myös:
VIDEO: San Jose murskasi Anaheimin 8-1 – Joonas Donskoi huippuvireessä