VIDEO: Mikko Rantaselta huikea neljän pisteen ilta – karkaamassa Barkovilta

Mikko Rantaselta nähtiin upea läpiajomaali St. Louis Bluesia vastaan.
Mikko Rantaselta nähtiin upea läpiajomaali St. Louis Bluesia vastaan.

Colorado Avalanchen Mikko Rantaselta nähtiin viime yön NHL-kierroksella huikea neljän tehopisteen ilta St. Louis Bluesia vastaan.

Mikko Rantanen venytti viime yönä pisteputkensa neljän ottelun mittaiseksi, kun hän tehtaili St. Louis Bluesia vastaan huikeat tehot 2+2.

Colorado Avalanche voitti ottelun lukemin 4-1, joten suomalaisnuorukainen oli mukana joukkueensa jokaisessa maalissa, ollen samalla joukkueensa tehokkain pistemies.

Rantasen pistetehtailu käynnistyi jo avauserässä, kun hän syötti tutkaparinsa Nathan MacKinnonin illan molemmat osumat vain vajaan kolmen minuutin sisään.

Ottelun toisen erän puolivälin tuntumassa Blues tuli maalin päähän, mutta Rantanen ei tätä pitkään katsellut, kun hän palautti Avalanchen kahden maalin johtoon ajassa 36:29.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Lopulta Rantanen iski illan neljännen tehopisteensä ottelun viimeisellä minuutilla, kun hän viimeisteli 4-1-loppulukemat tyhjään maaliin ajassa 59:18.

20-vuotiaalta Mikko Rantaselta on nähty kertakaikkisen huikea aloitus kuluvaan kalenterikuukauteen: hän on tehnyt seitsemään pelaamaansa otteluun tehot 4+11=15 ja hän on jäänyt ainoastaan yhdessä ottelussa tyystin pisteittä.

Edellisessä ottelussaan 70 tehopisteen rajan puhkoneen Rantasen pistesaldo 69 pelaamastaan ottelusta on nyt 25+49=74.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!