VIDEO: Alapään kautta vai miten se meni? Mikko Rantaselta ”erikoinen” ohjurimaali

Mikko Rantaselta nähtiin varsin
Mikko Rantaselta nähtiin varsin "erikoinen" osuma San Jose Sharksia vastaan.

Colorado Avalanchen Mikko Rantaselta nähtiin ottelussa San Jose Sharksia vastaan varsin erikoinen maali.

Kotijoukkueena toiminut Avalanche sai otteluun täydellisen alun, kun se naulasi aikavälillä 7:03-8:01 kiekon kahdesti Sharks-vahti Martin Jonesin selän taakse.

Ensimmäinen osumista syntyi tasaviisikoin ja jälkimmäinen ylivoimalla. Asialla olivat puolestaan samat kaverit, sillä Nathan MacKinnon viimeisteli molemmat ja Mikko Rantanen puolestaan toimi molemmissa osumissa syöttäjänä.

Toisen erän alkajaisiksi Rantanen hakeutui Avalanchen hyökkäyspään tilanteessa maalin edustalle ja se tuotti ehkä koko NHL-kauden erikoisimman ohjurimaalin – Rantanen nimittäin ohjasi MacKinnonin viivalaukauksen sisään alasuojuksellaan ja näin ollen Avalanche karkasi jo neljän maalin karkumatkalle.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Kuten Avalanchen twiitti kertoo, he olisivat suoneet osuman MacKinnonille, sillä sen myötä kanadalaispelurilla olisi ollut vajaan 22 minuutin pelin jälkeen jo hattutemppu.

Ottelusta tuli lopulta tiukka, sillä Sharks hiipi ottelun jälkimmäisen puolikkaan aikana maalin päähän ja dominoi täysin kaukalon tapahtumia.

Se ei kuitenkaan riittänyt ja lopulta oma koira puri hailaumaa, kun seuran entinen hyökkääjä Matt Nieto saalisti illan toisen tehopisteensä ja teki 5-3-ratkaisumaalin aikaan 56:46.

Avalanche on nyt voittanut jo uskomattomat kahdeksan ottelua putkeen, joista seitsemän kotonaan. Rantanen puolestaan on tehtaillut tammikuun aikana pelaamiinsa kuuteen otteluun upeat tehot 4+8=12.

Suosittelemme jokaista lukijaamme suuntaamaan seuraavaksi TÄMÄN LINKIN kautta muiden lätkävideoiden pariin

Linkin takaa löytyy viime yöltä muun muassa Sami Vatasen upea ”Alley-oop-syöttö” sekä Joonas Korpisalon mykistävä torjunta.