VIDEO: Mikko Rantasen pisteetön putki päättyi – iski tehot 1+1, 30 maalia lähestyy

Mikko Rantasen matka 30. runkosarjaosuman rajapyykkiin on enää kaksi maalia.
Mikko Rantasen matka 30. runkosarjaosuman rajapyykkiin on enää kaksi maalia.

Mikko Rantasen pisteetön putki oli venynyt kolmen ottelun mittaiseksi. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun hän rikkoi 80 tehopisteen rajapyykin.

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen iski kauden 80. tehopisteensä 22. maaliskuuta pelatussa ottelussa Los Angeles Kingsiä vastaan. Sen jälkeen hän meni kuitenkin pisteittä kolme ottelua ja samalla Avalanche hävisi näistä kolmesta erittäin tärkeästä ottelustaan kaksi.

Viime yönä Rantanen palasi pisteiden makuun ja niin teki myös Avalanche: suomalaisnuorukainen iski ottelussa Chicago Blackhawksia vastaan tehot 1+1, kun denveriläiset möyhensivät vastustajansa tylysti numeroin 5-0.

Rantanen syötti ensiksi joukkueensa 2-0-osuman ylivoimalla aikaan 28:14 ja viimeisteli itse – niin ikään erikoistilanteesta – joukkueensa kolmannen maalin, kun kolmatta erää oli pelattuna 6:25.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Tehopisteidensä jälkeen Rantasella on nyt kasassa 28 maalia ja 54 maaliin johtanutta syöttöä, mikä tekee yhteensä 82 tehopistettä. Hänellä on siis oiva mahdollisuus rikkoa tällä kaudella vielä 30 runkosarjamaalin rajapyykki; siihen häneltä vaadittaisiin neljässä jäljellä olevassa runkosarjaottelussa kaksi maalia.

Avalanche on voittonsa myötä tasapisteissä St. Louis Bluesin kanssa, mitä tulee Läntisen konferenssin viimeiseen pudotuspelipaikkaan, mutta Blues pitää tuota sijaa hallussaan ja lisäksi se on pelannut ottelun verran vähemmän.

Denveriläisleiriin tuli ottelussa kuitenkin myös ikäviä uutisia, sillä joukkueen maalilla torjuntavastuussa ollut Semyon Varlamov loukkaantui ajassa 53:35 ja joutui jättämään ottelun kesken.

Suosittelemme myös:
Coolbetilta makea pääsiäiskampanja – 10 € ilmaisveto ilman talletusta!