VIDEO: Mikko Rantasen uskomaton pisteputki jatkuu – 6 ottelua, 13 pistettä

Mikko Rantasen pistetehtailulle ei näy loppua.
Mikko Rantasen pistetehtailulle ei näy loppua.

Mikko Rantasen uskomaton pistetehtailu sai jatko, kun Colorado Avalanche isännöi sunnuntain Prime time -ottelussa Detroit Red Wingsiä.

Colorado Avalanche ei jättänyt niin sanotusti mitään palaa Detroit Red Wingsille, kun joukkueet kohtasivat kello 21:00 Suomen aikaa käynnistyneessä Prime time -ottelussa, sillä isännät tyrmäsivät vieraansa lukemin 5-1.

Samalla suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen jatkoi täysin posketonta pisteputkeaan. Rantanen syötti joukkueensa kolmannen ja viidennen maalin, kasvattaen pisteputkensa jo kuuden ottelun mittaiseksi.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Meneillään olevan putken aikana nuori suomalainen on tehtaillut pisteet 3+10=13. Samaan aikaan hänen osaltaan koko maaliskuu on ollut ilmiömäinen, sillä Rantanen on jäänyt ainoastaan kertaalleen tehopisteittä ja hän on tehnyt yhdeksään otteluun tehot 5+13=18.

Tässä vaiheessa kautta Rantasella on tilillään 71 pelattua ottelua ja hänen pistemääränsä on sunnuntain myötä 25+52=77. Hän on siis reippaasti yli 80 tehopisteen vauhdissa ja parhaassa tapauksessa – tällä tahdilla – hätyyttelee jopa 90 tehopisteen rajaa.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!