VIDEO: Nathan MacKinnonilta upea maali – Mikko Rantasen pistetehtailulle ei näy loppua

Nathan MacKinnonin ja Mikko Rantasen huimalle vireelle ei näy loppua.
Nathan MacKinnonin ja Mikko Rantasen huimalle vireelle ei näy loppua.

Colorado Avalanchen Nathan MacKinnonin ja Mikko Rantasen pistetehtailu käy koko ajan vain hurjemmaksi ja hurjemmaksi.

Viime yönä denveriläisseura lähti jahtaamaan jo yhdeksättä perättäistä voittoaan ja sellaisen se myös otti, kun joukkue kaatoi New York Rangersin kotikaukalossaan lukemin 3-1. Samalla kyseessä oli Avalanchen kahdeksas perättäinen kotivoitto.

Avalanchelta ratkaisevassa roolissa olivat jälleen – kuinkas muutenkaan – Nathan MacKinnon ja Mikko Rantanen, kun kaksikko iski tehot 1+1 mieheen.

Mikko Rantasen maali syntyi tyhjään maaliin, joten siinä ei sen enempää nähtävää ollut, mutta sen sijaan hänen avausmaaliin kirjaama syöttö oli upeaa katseltavaa…

..kuten oli myös MacKinnonin maali, sillä se piti sisällään pitkän kuljetuksen, valtavan määrän malttia ja lopulta kertakaikkisen upean laukauksen.

Mikäli yllä oleva video ei näyt, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Avalanche-duo onkin ollut etenkin viime ajat täysin pysäyttämättömässä vireessä: Rantanen on tehnyt tammikuun kahdeksaan ensimmäiseen peliin tehot 5+8=13, kun taas MacKinnonin vastaava lukema on 7+6=13.

Koko joukkueen kannalta kaikkein paras juttu edellä mainitun kaksikon pelaamisessa onkin se, että kun vielä alkukaudesta he tekivät pisteitä pääasiassa ylivoimalla, viime ajat peli on sujunut unelman lailla myös tasaviisikoin pelattaessa.

Lisää lätkämaailman kuumimpia videoita löydät TÄMÄN LINKIN takaa.