VIDEO: Miten tällaisen paikan voi missata? Murraylta valtava torjunta

Matt Murraylta nähtiin huikea torjunta, kiitos Scott Laughtonin suosiollisen avun.
Matt Murraylta nähtiin huikea torjunta, kiitos Scott Laughtonin suosiollisen avun.

Pittsburgh Penguinsin ykkösvahti Matt Murraylta nähtiin ensimmäisen Philadelhia Flyers -ottelun avauserässä käänteentekevä torjunta.

Huiman runkosarjan kotiluolassaan pelannut Pittsburgh Penguins tuli heti ensimmäisen Philadelphia Flyers -matsin alkuminuuteista lähtien päälle kuin yleinen syyttäjä ja aiheutti karvauksellaan vaikeuksia vieraille.

Ottelun avausmaali näkikin päivänvalonsa jo ajassa 2:38, kun Bryan Rust ohitti ottelusarjassa ensimmäistä kertaa loukkaantumisensa jäljiltä edelleen ruosteisen Brian Elliottin.

Ajassa 10:07 Carl Hagelin vei isännät jo 2-0-johtoon, mutta tuossa kohtaa tilanteen olisi todellisuudessa pitänyt olla 1-1, sillä vain hetkeä aiemmin Scott Laughtonilla oli täydellinen avopaikka toisessa päässä. Hän kuitenkin epäonnistui Jori Lehterän tarjoilemassa maalintekoyrityksessään ja Penguins-maalivahti Matt Murraylta nähtiin tilanteessa valtaisa torjunta.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Elliottin epävarmuus, joka on sen aiheuttamaa, että hän ehti pelata kahden kuukauden poissaolojaksonsa jälkeen vain kaksi runkosarjaottelua ennen pudotuspelejä, näkyi, kun Evgeni Malkin vei rystylaukauksellaan isännät jo kolmen maalin karkumatkalle.

Suosittelemme myös:
Unibet räväyttää: Voita Crosbyn tai Malkinin pelipaita nimmareilla!