Video: Nail Yakupov siirtyy St. Louis Bluesiin!

Venäläislaituri Nail Yakupov siirtyy KHL:ään.
Venäläislaituri Nail Yakupov siirtyy KHL:ään.

NHL-kausi on kohta alkamassa ja samalla myös kulisseissa tapahtuu. Juuri tulleen tiedon mukaan Edmonton Oilers on kaupannut hyökkääjä Nail Yakupovin St. Louis Bluesiin.

NHL:ssä eletään kokoajan sykkeen mukaan ja tämä tuli jälleen todistettua, kun uuden kauden kynnyksellä tehdään todella kovanluokan kauppa. Edmonton Oilers on nimittäin kaupannut venäläishyökkääjä Nail Yakupovin St. Louis Bluesiin.

23-vuotias Yakupov varattiin NHL:ään vuonna 2012, kun Edmonton Oilers varasi huipputaitavan hyökkääjän varaustilaisuuden ensimmäisenä nimenä. Yakupov on pelannut NHL:ssä jo 252 ottelua ja tehoja on syntynyt 50+61=111, joten Blues saa takuuvarmasti nuorukaisesta loistavan vahvistuksen tulevalle kaudelle.

Yakupov-kaupassa Oilersiin matkaa jenkkihyökkääjä Zach Pochiro ja vuoden 2017 kolmannen kierroksen ehdollinen varausvuoro. 22-vuotias Pochiro on Bluesin omavaraus vuodelta 2013, joilloin hyökkääjä varattiin neljännellä kierroksella.

Pochiro ei ole NHL-kaukaloissa vielä näyttöpaikkaa saanut, mutta AHL ja ECHL-puolelta löytyy jo runsaasti kokemusta kohtuullisilla tehoilla.

Tässä Yakupovin huippuhetkiä: