VIDEO: Nashville-fanilla paloi pinna – lähetti NHL:n toimistolle monnin

Eräällä Nashville-fanilla paloi pinna, kun Filip Forsbergin iskemä viime hetkien tasoitusmaali hylättiin.
Eräällä Nashville-fanilla paloi pinna, kun Filip Forsbergin iskemä viime hetkien tasoitusmaali hylättiin. Kuva: Getty Images

Nashville-fanilla paloi pinna, kun Filip Forsbergin iskemä tasoitusmaali hylättiin toissa yön vierasottelussa Florida Panthersia vastaan.

Nashville Predators hävisi tiistain ja keskiviikon välisenä yönä vierasottelunsa Florida Panthersille numeroin 1-2. Monien mielestä ottelun olisi tullut kuitenkin venyä jatkoajalle, kun vieraiden Filip Forsberg iski kiekon alle sekunti ennen päätössumeria isäntien maaliin.

Maalia tarkastettiin videonauhoilta ja lopulta tuomio tuli: ruotsalaishyökkääjän katsottiin estäneen maalivahti Roberto Luongoa ja osuma hylättiin.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Videon katsottua on täysin ymmärrettävää, että tuomio sai monet – etenkin tennesseeläisseuran fanit – raivon valtaan.

Yhdellä Nashville-fanilla paloi pinna oikein huolella: Briley Meeks vei asian ”hieman” pidemmälle kuin muut – sen sijaan, että hän olisi raivonnut asiasta pelkästään sosiaalisessa mediassa, päätti hän lähettää NHL:n toimistolle monnin.

Kaikki viime kevään pudotuspelejä seuranneet muistavat varmasti hyvin Predators-fanien tavan heittää monneja jäälle ottelun aikana. NHL ei katsonut asiaa hyvällä ja niinpä Meeks päätti ottaa kaiken ilon irti NHL:n suhtautumisesta monnikalojen heittelyyn.

Maaliskuussa järjestetyssä NHL-seurojen GM:ien tapaamisessa maalivahdin estämiseen liittyviin haastoihin päätettiin tehdä muutos: sen sijaan, että valta olisi tuomareilla, lopullinen päätäntävalta siirrettiin Torontossa sijaitsevaan tilannehuoneeseen.

Sääntömuutoksen toivottiin tuovan selkeyttä haaston jälkeisiin tuomioihin, sillä jokaisella tuomarilla on tuntunut ajoittain olevan hieman erilainen näkemys tilanteista.

Kyseinen muutos ei saanut kuitenkaan kovinkaan ruusuisaa alkua yllä olleen tilanteen myötä ja sekä pelaajien että fanien usko tuomioiden oikeellisuuteen tuskin ainakaan vahvistui Forsbergin maalin hylkäämisen jälkeen.

Suosittelemme myös:
Nyt hemmotellaan Liigan ystäviä – Unibetilta tarjolla VIP-aitio välieriin!