VIDEO: Nashville iski varmuuden vuoksi kaksi maalia – vain toinen laskettiin

Nashville teki kaksi maalia, joista vain toinen voitiin hyväksyä.
Nashville teki kaksi maalia, joista vain toinen voitiin hyväksyä.

Nashville ja Tampa Bay tarjoilivat viime yönä NHL:n kärkipään kamppailun. Ottelussa nähtiin tilanne, jossa kahdesta maalista vain toinen voitiin hyväksyä.

Ottelu sai vauhdikkaan alun, kun ajassa 6:24 vieraiden Chris Kunitz vei joukkueensa johtoon Predators-puolustuksen pahasta harhasyötöstä ja vain reippaan minuutin verran myöhemmin Ryan Ellis tasoitti ottelun ylivoimalla.

Täyttä Predatorsin hallintaa ollut ottelun alku tuotti myös lisää maaleja, mutta ei sillä kaikkein tavanomaisimmalla tavalla. Kotijoukkue iski nimittäin 22 sekuntiin kaksi maalia, joista vain toinen hyväksyttiin.

Ensimmäisen maalin teki Viktor Arvidsson, mutta alkuun tilanne näyttäytyi maalivahti Louis Dominguen kertakaikkisen käsittämättömänä torjuntana. Peli jatkui, Juuse Saros torjui toisessa päässä ja lopulta Calle Järnkrok naulasi kiekon maaliin nopean vastahyökkäyksen päätteeksi.

Järnkrokin maalin jälkeen tuomaristo lähti tarkastamaan ensimmäistä tilannetta videolta ja päätös tuli: jo ensimmäinen maalintekoyritys oli kuin olikin niukasti sisällä.

Näin ollen pelikelloja siirrettiin 22 sekuntia taaksepäin ja ottelusta tuli yhteensä 60 minuutin ja 22 sekunnin mittainen.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Niin ja Calle Järnkrokin maalia ei syntynyt koskaan, vaikka hän sellaisen tekikin.

Dominguen kannalta harmillista oli puolestaan se, että mikäli kiekko olisi pysynyt hänen näkökulmastaan katsottuna viivan oikealla puolen, olisi hän noussut eittämättä ykkössuosikiksi Vuoden torjunta -osastolla.

Ottelu päättyi lopulta Lightningin 4-3-vierasvoittoon jatkoajalla. Isäntien maalilla Saros pysäytti 27 laukausta.

Suosittelemme lukemaan:
VIDEO: Ei yksi, ei kaksi, vaan kolme torjuntaa putkeen – Tuukka Rask ilmiliekeissä!