VIDEO: Nashville ja Winnipeg järjestivät melkoisen näytöksen – sarja tasan

Nashville ja Winnipeg tarjosivat yleisölle vastinetta koko rahan edestä.
Nashville ja Winnipeg tarjosivat yleisölle vastinetta koko rahan edestä. Kuva: Getty Images

Nashville ja Winnipeg ottivat toista kertaa tämän kauden pudotuspeleissä mittaa toisistaan ja tällä kertaa Predators oli joukkueista parempi osapuoli.

Predators sai otteluun erinomaisen alun, kun Ryan Johansen ohitti viime ottelussa päällään seisoneen Connor Hellebuyckin vain 27 sekunnin pelaamisen jälkeen. Ylipäätään isäntien rynnistys alussa oli valtavaa, mutta sitten alkoi tapahtua myös toisessa päässä, kun ensiksi Dustin Byfuglien tasoitti aikaan 12:47 ja vain alle puoli minuuttia myöhemmin Mark Scheifele vei vieraat johtoon ylivoimalla.

Jetsin jälkimmäisessä osumassa oli mukana myös Patrik Laine, joka toimi maalissa kakkossyöttäjänä.

Toisen erän alkuun PK Subban toi kuitenkin isännät takaisin rinnalle – niin ikään ylivoimalla – ja hieman ennen toisen erän loppua Viktor Arvidsson palautti avauserässä menetetyn johtoaseman takaisin Predatorsille.

Päätöserään lähdettiin siis kutkuttavasta Predatorsin 3-2-johtoasemasta. Tilanne ei kuitenkaan säilynyt pitkään ennallaan, vaan Brandon Tanev tasoitti aikaan 45:11. Kotijoukkue ei kuitenkaan tasatilannetta pitkään katsellut, vaan Johansen iski illan toisen osumansa vain 34 sekuntia Jetsin tasoituksen jälkeen.

Ottelu näyttikin jo päättyvän Predatorsin voittoon, mutta Jets oli eri mieltä: Scheifele ohitti toistamiseen illan aikana Pekka Rinteen, kun hän tasoitti pelin aikaan 58:55.

Tasoituksen myötä ottelu eteni jatkoerään, tai tässä kohtaa eriin. Ensimmäinen jatkoerä ei nimittäin tuottanut vielä tulosta, vaan ratkaisua jouduttiin hakemaan toisesta jatkoerästä. Ja lopulta se ratkaisu saatiin, kun Kevin Fiala vapautti isännät piinasta ja iski ratkaisun aikaan 85:37.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Näin ollen Predators otti elintärkeän voiton ja tasoitti ottelusarjan lukemiin 1-1. Maalivahdeista Rinteelle kirjattiin ottelussa 46 torjuntaa ja Hellebuyckilla torjuntoja oli 36 kappaletta.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Tuomareilta meni täysin ohi – pitäisikö Tom Wilsonille antaa pelikieltoa?