VIDEO: Nashville iski erikoisen ja upean osuman – ”no-lookin no-look -syöttö”

Nashville Predators iski Ottawa Senatorsia vastaan erikoisen ja hienon maalin.
Nashville Predators iski Ottawa Senatorsia vastaan erikoisen ja hienon maalin.

Nashville Predators iski kotiottelussaan Ottawa Senatorsia vastaan osuman, joka oli samaan aikaan sekä upea että erikoinen.

NHL:n tyvipäähän lukeutuva Ottawa Senators oli hankala vastustaja kotijoukkueena toimineelle Nashville Predatorsille, etenkin ottelun ensimmäisen puoliskon.

Avauserän jälkeen tilanne oli Predatorsille 2-1, kun joukkueelta onnistuivat maalinteossa Roman Josi sekä Viktor Arvidsson ja vierailta puolestaan Jean-Gabriel Pageau.

Nähdyistä maaleista erityisen upea oli Predatorsin toinen maali, jossa nähtiin kaksi ”no-look-syöttöä”. Ensiksi Filip Forsberg passasi kiekon Ryan Johansenille ja lopulta tämä jatkoi kiekon takatolpalta maalinteossa onnistuneelle Arvidssonille.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Jos kolmikon värkkäämä maali oli upeaa katseltavaa, niin tuuletus puolestaan ei ollut varsinaisesti sitä – ehkä kolmikko voisi harjoitella hieman tätä puolta pelistään..

Lopulta Predators karkasi ottelussa 5-2-voittoon. Isänniltä kahden tehopisteen iltaa viettivät Arvidsson (2+0), Ryan Ellis (1+1), Roman Josi (1+1), Forsberg (0+2) ja Kevin Fiala (0+2).

Nashville Predatorsin ykkösvahtina toimiva Pekka Rinne toimi niin ikään voiton takuumiehenä, sillä hän venyi ottelussa kiekon eteen peräti 36 kertaa.

Suosittelemme myös:
TREIDI: Flyers maalivahtimarkkinoilla – Petr Mrazek Philadelphiaan!