Video: Nashville nappasi ensimmäisen kiinnityksen finaalipaikkaan – trilleri ratkesi vasta jatkoajalla

Nashville Predators NHL / Laitataklaus.com

Nashville ryösti kotiedun Anaheimilta, kun joukkue haki jännittävien vaiheiden jälkeen Honda Centeristä vierasvoiton numeroin 2-3.

Predators vei avauserän pelitapahtumia selvästi, mutta erätauolle lähdettiin numeroista 1-1. Vierasjoukkue siirtyi kuitenkin heti toisen erän alussa johtoon, kun Austin Watson onnistui maalinteossa.

Anaheim ei kuitenkaan luovuttanut, vaan taisteli kamppailun tasoihin päätöserässä. Puolustaja Hampus Lindholm sai aloitusvoiton jälkeen kiekon viivaan ja tulitti pelivälineen tolpan kautta ohi Pekka Rinteen. Varsinaisella peliajalla ei nähty lisää maaleja, joten ratkaisua haettiin jatkoajalta.

Nashville jatkoaikavoittoon

Siellä kamppailun sankariksi nousi Nashvillen James Neal, joka laukoi voittomaalin ajassa 69:24. Loistavan poikittaissyötön P. K. Subbanilta saanut Neal ei erehtynyt, vaan latasi kiekon verkon perukoille.

Pekka Rinne kirjautti ottelussa yhteensä 27 torjuntaa ja oli totutusti yksi Nashvillen voiton takuumiehistä. Ottelusarjan seuraava kohtaaminen on edessä sunnuntain ja maanantain vastaisena yönä.