Video: NHL Without a Map ja NordicBet yhteistyöhön – uusi kausi keväällä

Video: NHL Without a Map ja NordicBet yhteistyöhön - uusi kausi keväällä | Laitataklaus.com

NHL Without a Map -ohjelmasarja täyttää viisi vuotta. Putcolan ja J-MANin seikkailuja Pohjois-Amerikassa on katsottu jo yli 2,5 miljoonaa kertaa.

NordicBet on tehnyt NHL WAMin kanssa täksi vuodeksi yhteistyösopimuksen, jonka myötä Juhani & Juho -kaksikon 26 NHL-jaksoa nähdään ainoastaan osoitteessa www.nordicbet.com. Kaksikko lähti matkaan tällä viikolla, ja ensimmäinen tuotos Atlantin takaa nähdään alkukeväästä.

– Kun puhutaan sisällöistä, on laatu kriteerinä numero yksi. NordicBetin ja NHL WAMin yhteistyö nostaa jääkiekkoaiheisen sisältötarjontamme vedonlyönnin ohella aivan omalle tasolleen kilpailijoihin verrattuna. Molemmat tahot elävät ja hengittävät jääkiekkoa, toteaa Betsson Groupin iGaming-asiantuntija Juha Kvist.

Reissuillaan NHL WAM on kohdannut lähes kaikki NHL:n suurimmat supertähdet, minkä ansiosta suomalaiset ovat saaneet mahdollisuuden kurkistaa uudella tavalla taalaliigan kulissien taakse. Tämän kauden uutuutena ovat jääkiekon MM-kisat Pariisissa ja Kölnissä, joissa NHL WAM on niin ikään matkassa mukana.

Videolla herrojen ideointia tulevaa kautta varten.

Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ. (YouTube)