VIDEO: Harjoituksen puutetta! Nicolas Deslauriers kaatui komeasti tuulettaessaan

Nicolas Deslauriers ei ole tullut tunnetuksi minään varsinaisena maalitykkinä.
Nicolas Deslauriers ei ole tullut tunnetuksi minään varsinaisena maalitykkinä.

Montreal Canadiensissa ensimmäistä NHL-kauttaan pelaava Nicolas Deslauriers on pelannut urallaan 239 NHL:n runkosarjaottelua, mutta tehnyt niissä vain 19 maalia.

Toisin sanoen Nicolas Deslauriersia ei tunneta minään varsinaisena maalitykkinä, vaan hänen avunsa kaukalossa ovat aivan jossain muualla.

Vaan kuluvalla kaudella 26-vuotias on toimittanut kiekon verkon perukoille vain 28 pelatun ottelun jälkeen useammin kuin koskaan aiemmin urallaan. Hänellä on kasassa nimittäin jo seitsemän osumaa, kun hän parhaimmillaan oli iskenyt kaudella 2015-16 Buffalo Sabresissa 70 otteluun kuusi maalia.

Kuluvan kauden maalit eivät ole kuitenkaan tuoneet vielä tietynlaista rutiinia Deslauriersin tekemiseen, mitä tulee tuuletuksiin.

Kun Deslauriers iski viime yönä joukkueensa avausmaalin upeassa 4-2-voitossa tulikuumaa Colorado Avalanchea vastaan, miehen tuulettaminen lähti hieman rasasta.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Deslauriersin ratkiriemukkaat tuuletukset ovat sinällään enemmän kuin ymmärrettäviä, sillä hän on lähtöisin Quebecista ja pääsee nyt siis pelaamaan niin lähellä kotiaan kuin se nykypäivän NHL:ssä on mahdollista.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Olen aina todella tunteikas tehdessäni maalin, mutta jos teen vielä seuraavan maalin, niin ehkä yritän hieman hillitä itseäni, Nicolas Deslauriers naureskeli itselleen Canadiensin verkkosivuilla.

Mitä ilmeisimmin Deslauriers saa vielä kuulla tuuletuksestaan joukkuekaveriltaan Jonathan Drouinilta, joka näytteli isoa roolia osumassa. Vielä pelin jälkeen hän kuitenkin iloitsi siitä, ettei Drouin nähnyt tilannetta, vaikka olikin jäällä.

– Olen onnellinen, ettei Jonathan nähnyt sitä. Tiedän kuitenkin sen, että hän tulee etsimään sen iPadillaan ja pilkkaamaan minua siitä.

Suosittelemme lukemaan:
Eetu Sopanen, 21, joutuu lopettamaan uransa – ”Mahdotonta jatkaa ammattilaiskiekkoilijan uraa”