VIDEO: Nikita Kucherov nöyryytti Braden Holtbya – ei edes koske kiekkoon

Nikita Kucherov on yksi NHL-kaukaloiden ovelimmista pelaajista.
Nikita Kucherov on yksi NHL-kaukaloiden ovelimmista pelaajista.

Tampa Bay Lightningin venäläistähti Nikita Kucherov on tullut tunnetuksi harhautuksistaan, joissa hän ei edes koske itse pelivälineeseen.

NHL:n pistepörssiä heti kauden alusta saakka dominoinut Nikita Kucherov on todellinen painajainen maalivahdeille. Välillä hän kahvittaa heidät konkreettisesti pihalle – välillä hän näyttää vain tekevän niin.

Kucherovin osuma viime yön NHL-kierroksella Washington Capitalsia vastaan kuuluu tähän jälkimmäiseen kategoriaan.

Hän nimittäin karkasi ottelun päätöserässä läpiajoon, juuri kun Capitals oli kaventanut tilanteeksi 2-3, ja nöyryytti oikein huolella isäntien maalivahtia Braden Holtbya. Kucherov nimittäin harhautti Holtbyn pihalle tilanteesta koskematta itse kiekkoon.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Videolta näkyy, miten paljon Holtbya ottaa tilanne päähän, eikä ihme – Nikita Kucherov teki saman tempun hänelle NHL:n All Star -tapahtumassa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kyseessä ei ole ylipäätään ensimmäinen kerta, kun Kucherovilta nähdään vastaava liike: hän teki näin esimerkiksi viime kauden lopulla voittolaukauskilpailussa, kun Lightning taisteli pudotuspelipaikoista, ja se kertoo tämän venäläislaiturin raudanlujista hermoista.

Kucherovin osuma jäi ottelun viimeiseksi, joten Lightning vei pisteet mukanaan numeroin 4-2, vaikka itse ottelu oli täyttä Capitalsin hallintaa. 24-vuotias Kucherov on nyt pelannut kuluvalla kaudella 60 ottelua ja tehnyt niissä tehot 32+46=78.

Capitalsin oma venäläistähti, Alexander Ovechkin, vastasi puolestaan joukkueensa 2-3-kavennuksesta ja se oli hänelle jo kauden 36:s täysosuma.

Tätä et löydä muualta Suomesta – kaikki NHL:n siirrot:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018