VIDEO: Oliver Wahlstrom oli 9-vuotias nettisensaatio – nyt ennakoidaan 1. kierroksen varaukseksi

Oliver Wahlstrom nousi todelliseksi nettisensaatioksi vain yhdeksän vuoden iässä.
Oliver Wahlstrom nousi todelliseksi nettisensaatioksi vain yhdeksän vuoden iässä.

Yhdysvaltalainen Oliver Wahlstrom nousi koko kiekkomaailman tietoisuuteen vain yhdeksän vuoden iässä. Nyt hänestä ennakoidaan NHL:n kärkipään varausta.

Kun video Oliver Wahlstromin rankkarisuorituksesta päätyi nettiin, tuli siitä salamannopeasti pitkin maailmaa levinnyt viraali video. Samalla 9-vuotiaasta pikkupojasta tuli melkoinen nettisensaatio.

Itse asiassa Wahlstromia vietiin joka paikkaan. Hän oli eri televisio-ohjelmissa haastateltavana ja video pyöri myös kaikkein suurimmilla televisiokanavilla.

– Olihan se aikamoista käydä tuollaista läpi ja etenkin niin nuorella ikää, CBS:n haastateltavana ollut Wahlstrom kommentoi mennyttä aikaa.

Wahlstrom ei kuitenkaan näe saamaansa huomiota missään nimessä huonona asiana, vaan hän kokee olevansa sen ansiosta ikäistään kypsempi.

– Totta kai se auttaa sinua kypsymään ja paljon.

Eikä hänen saamansa huomio ole ollut mikään ihme – hänen rankkarimaaliaan on tituleerattu monissa yhteyksissä jopa kaikkien aikojen hienoimmaksi (videolla oleva ensimmäinen maali).

Nyt, kahdeksan vuotta myöhemmin, Oliver Wahlstrom on varauskelpoinen NHL:ään ja sinne hänet tullaan myös tulevan kesän NHL Draftissa huutamaan. Häntä nimittäin pidetään yhtenä varausikäluokkansa lahjakkaimmista pelaajista.

17-vuotiaan yhdysvaltalaisnuorukaisen nimi keikkuukin kaikkien mahdollisten scouttaustoimistojen listoilla aivan kärkipäässä ja yleisesti ottaen hänen uskotaan tulevan varatuksi vuoroilla 5-10.

Wahlstromia onkin vertailtu Auston Matthewsin ja Jack Eichelin kaltaisiin nimiin, mitä tulee Yhdysvaltain omasta jääkiekko-ohjelmasta huipulle nousseisiin NHL-tähtiin.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Onhan se todella erityislaatuista tulla verratuksi heidän kaltaisiin nimiin. En malta odottaa, että pääsen pelaamaan NHL:ään.

Vielä kaudeksi 2018-19 häntä ei kuitenkaan kannata odottaa NHL-kaukaloihin, vaan suunnitelmana on siirtyä ensiksi pelaamaan yliopistokiekkoa Harvardin yliopistoon.

Mikäli haluat katsoa, millaiselta Wahlstromin meno kiekon kanssa näyttää nykypäivänä, onnistuu se esimerkiksi TÄÄLTÄ.

Lisää jääkiekkomaailman mielenkiintoisimpia videoita pääset katsomaan puolestaan TÄMÄN LINKIN kautta.