VIDEO: Mediajätti NBC:n olympiapromo pahasti pieleen – Gardiner on Kessel?

NBC:n olympiapromo meni pieleen, kun Jake Gardiner sekoitettiin Blake Kesseliin.
NBC:n olympiapromo meni pieleen, kun Jake Gardiner sekoitettiin Blake Kesseliin. Kuva: Getty Images

NBC:n videon muodossa postaama olympiapromo meni pahasti pieleen kyseisen mediajätin hehkuttaessa Yhdysvaltojen ja Kanadan välistä vastakkainasettelua.

Videolla yhdysvaltalais- ja kanadalaispelaajat puhuvat muun muassa siitä, mitä keskinäiset kohtaamiset heille merkitsevät.

Yksi puhujista on Yhdysvaltojen olympiajoukkueen suurimpiin tähtiin lukeutuva Amanda Kessel, jolla on kaksi jääkiekkoilevaa veljeä – Pittsburgh Penguinsia edustava Phil Kessel sekä Slovakian liigan HC Kosicessa pelaava Blake Kessel.

Amanda Kesselin puheenvuoro alkaa videolla kohdassa 00:55 ja siinä hän puhuu veljestään Blakesta, joka on naimisissa Kanadan entisen maajoukkuepuolustajan Courtney Birchardin kanssa.

Valitettavasti NBC:llä Blake Kesseliä ja Toronto Maple Leafsin puolustajaa Jake Gardineria ei erotettu toisistaan; videolla piti nimittäin näkyä Blaken hääkuva, mutta sen sijaan siinä näytettiin Gardinerin vastaava.

Mikäli yllä oleva olympiapromo ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Tässä vielä Gardinerin hääkuva, joka siis näkyy promovideolla, miehen omalta Instagram-tililtä poimittuna.

NBC:n puolustukseksi on toki sanottava sen verran, että nopealla googlauksella hääkuvat näyttävät hyvin paljon toisiltaan.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Toisaalta taas kyse on olympialaisten promoamisesta, joten tällaisia virheitä ei yksinkertaisesti pitäisi päästä noin massiivisessa mediatalossa tapahtumaan.

Kanada ja Yhdysvallat ovat naisten olympiaturnauksen suurimmat mestarisuosikit, kuten aina.

Parhaana päivänään Naisleijonat saattaa kuitenkin pystyä haastamaan molemmat maat ja Pyeongchangiin lähtevän naisten olympiajoukkueen voit käydä katsomassa TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
Jussi Parkkila tekee ihmeitä Coloradossa – ”Kaikki jahtaavat suomalaisia maalivahtivalmentajia”