Video: Ottawan satutarina pudotuspeleissä jatkuu – Pittsburgh joutui nöyrtymään jatkoajalla

Pittsburgh Ottawa NHL / Laitataklaus.com

Pittsburgh ja Ottawa pelasivat viime yönä ensimmäisen konferenssifinaalin ja ottelusarja alkoi heti yllätyksellä, kun Senators ryösti kotiedun itselleen.

Ottawan meno NHL:n pudotuspeleissä on ihastuttanut jääkiekkofaneja, sillä joukkueen materiaali ei ole sarjan huippua, mutta joukkueen taistelu pelistä toiseen on upeaa. Se onkin tuottanut tänä keväänä tulosta, sillä Ottawa on pudottanut jo Bostonin sekä New York Rangersin.

Nyt Senatorsin kovuutta pääsi aitiopaikalta todistamaan Pittsburgh, joka ei löytänyt aseita vastustajan puolustuksen murtamiseen. Varsinkin vierailijoiden Craig Anderson oli jälleen kerran mies paikallaan, sillä veskari pysäytti kiekon 27 kertaa.

Pittsburgh hiljeni jatkoerässä

Ottawan toiseksi sankariksi nousi Bobby Ryan, joka iski voittomaalin heti ensimmäisen jatkoerän alkuun. Suomalaisittain maali oli ikävää katseltavaa, sillä puolustaja Olli Määttä jäi täysin telineisiin Ryania vastaan.

Näin ollen kotietu vaihtoi omistajaa heti ensimmäisen ottelun jälkeen. Joukkueiden seuraava kamppailu on luvassa maanantain ja tiistain välisenä yönä.