VIDEO: Ovechkinilla murheellinen juhlapeli – tappio ja keihästämisen uhri

Alexander Ovechkinilla oli juhlapelistään huolimatta murheiden täyttämä ilta.
Alexander Ovechkinilla oli juhlapelistään huolimatta murheiden täyttämä ilta.

Washington Capitalsin Alexander Ovechkinilla olisi ollut satavarmasti huomattavasti juhlallisemmat fiilikset, mikäli niskassa ei olisi ollut 1-5-tappio.

Alexander Ovechkinilla on viime yön tappiollisen Columbus Blue Jackets -ottelun jälkeen tilillään huimat 983 runkosarjaottelua yhden ja saman seuran paidassa.

Tuolla ottelumäärällä hän nousi Capitalsin seurahistoriassa kaikkien aikojen eniten runkosarjaotteluita pelanneeksi pelaajaksi. Hän joutuu vielä jakamaan ykkössijan Calle Johanssonin kanssa, mutta ei joudu enää hetken päästä.

Ovechkin onnistuikin juhlapelinsä merkiksi maalinteossa, kun hän tasoitti ottelun Blue Jacketsia vastaan ylivoimalla aikaan 6:57. Kyseessä oli hänen kauden 39. osumansa, joten hän on kovaa vauhtia rikkomassa yhdeksättä kertaa NHL-urallaan 40 runkosarjamaalin rajapyykin.

Tasoitusmaali jäi kuitenkin Ovechkinin osalta vain laihaksi lohduksi, sillä Blue Jackets karkasi avauserässä 4-1-johtoon ja voitti ottelun lopulta lukemin 5-1.

Ja, etteivät nyt murheet jäisi siihen – Ovechkin joutui avauserässä Matt Calvertin keihästämisen kohteeksi, mailan osuessa vieläpä suoraan venäläistähteä kasvoihin. Blue Jackets -pelurille tuomittiin tilanteesta ottelurangaistus.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Ottelussa Blue Jacketsin ykköstähtinä häärivät tehot 1+2 mieheen nakuttaneet Cam Atkinson ja Seth Jones.

Tappionsa myötä Capitals menetti Metropolitan-divisioonan piikkipaikan, kun viime yönä voittolaukauksilla Montreal Canadiensin numeroin 1-0 kaatanut Philadelphia Flyers kiilasi edelle.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018