VIDEO: Patrik Laine ”jallitti” rankkareilla – maalit varsinaisella karttavat edelleen

Patrik Laine jallitti Anton Khudobinin
Patrik Laine jallitti Anton Khudobinin "patenttiharhautuksellaan".

Winnipeg Jetsin suomalaisnuorukainen Patrik Laine ei ole toistaiseksi onnistunut maalinteossa varsinaisella peliajalla loukkaantumisensa jälkeen.

Ennen Los Angeles Kingsiä vastaan pelatussa ottelussa tapahtunutta loukkaantumistaan Patrik Laine oli kenties koko NHL:n kuumin pelaaja. Hänellä oli meneillään 15 ottelun mittainen pisteputki, jonka aikana hän oli takonut tehot 18+8=26.

19-vuotias suomalaisnuorukainen jahtasikin tosissaan NHL:n maalipörssin ykkössijaa takaa, ja jahtaa edelleen, mutta paluunsa jälkeiset kolme ottelua hän on mennyt maaleitta sekä pisteittä ja jäänyt siten Washington Capitalsin Alexander Ovechkinista kahden osuman päähän.

Viime yön kotiottelu Boston Bruinsia vastaan saattoi kuitenkin tuoda helpotusta tilanteeseen, sillä Winnipeg Jets voitti ottelun kotonaan 5-4 ja ottelun voittomaalista vastasi voittolaukauskilpailussa venäläisvahti Anton Khudobinin ”jallittanut” Laine.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Laine onnistui voittolaukauskilpailun seitsemäntenä laukojana ”patenttiharhautuksellaan”, ja kun Danton Heinen epäonnistui seuraavassa yrityksessä, Jets voitti ottelun.

Varsinaisella peliajalla isäntien juhlittu sankari oli Brandon Tanev, joka kaikkien yllätykseksi iski ottelussa NHL-uransa ensimmäisen hattutemppunsa ja lähestulkoon samalla tuplasi koko kauden maalisaldonsa, joka on nyt kahdeksan osumaa.

Vierailta kovimpina tehomiehinä häärivät kaksi tehopistettä mieheen keränneet Torey Krug (1+1) ja Brad Marchand (0+2).

Oman mainintansa ansaitsee myös olympialaisissa loistanut Ryan Donato, joka on NHL-tulokassopimuksensa solmimisen jälkeen tehnyt viiteen otteluun tehot 3+2. Viime yönä hän lihotti pistesaldoaan yhdellä maalilla ja onnistui maalinteossa myös voittolaukauksilla.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!