VIDEO: Patrik Laine iski kauden 20. maalinsa – upea yksilösuoritus ja yksi raketti lisää!

Patrik Laine iski kauden 20. maalinsa upean yksilösuorituksensa päätteeksi.
Patrik Laine iski kauden 20. maalinsa upean yksilösuorituksensa päätteeksi.

Winnipeg Jetsin suomalaistähti Patrik Laine on jälleen löytänyt maalijyvänsä takaisin, minkä myötä hän iski kuluvan kauden 20. täysosumansa.

Vielä pari päivää sitten Patrik Laine kärsi seitsemän ottelun mittaisesta maalittomasta putkesta, mutta nyt hän on jälleen onnistunut maalinteossa kahdessa viime ottelussaan.

Viimeisin syntyi siis viime yön NHL-kierroksella, kun 0-2-tappioasemassa vieraskaukalossa ollut Jets nousi Chicago Blackhawksia vastaan päätöserässä maalin päähän.

Tämä oli täysin Laineen ansiota, sillä hän aloitti upean yksilösuorituksensa oman vaihtoaitionsa edestä ja päätti sen ilman varsinaisia apuja kovaan ”rakettiin”, joka painui vastustamattomasti ohi Blackhawks-vahti Jeff Glassin.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Laineen ajassa 56:19 iskemä kavennusmaali jäi kuitenkin vain laihaksi lohduksi, sillä Jetsistä ei ollut tekemään lisäosumia. Näin ollen kanadalaisseura joutui nöyrtyä David Kampfin ja Jan Ruttan osumilla 2-1-voiton napanneelle illinoislaisseuralle.

Toisessa erässä syntyneeseen Blackhawksin 2-0-maaliin ykkössyöttäjäksi merkittiin seuran tuore hankinta Anthony Duclair, joka viiletti uuden joukkueensa kolmosvitjassa. Joukkueensa avausmaalin iskenyt Kampf oli voittomaalissa kakkossyöttäjä.

Patrik Laine ei ollut suinkaan viime yön NHL-kierroksen ainoa erinomaista laukaustaan hyödyntänyt suomalaishyökkääjä, sillä Sebastian Aho iski omassa pelissään todella upean lämärimaalin:
VIDEO: Sebastian Aho tehoili pisteet 1+1 – juuri nyt koko NHL:n ykköstykki