VIDEO: Mikko Rantaselta upea soolomaali, Patrik Laine tälläsi tehot 1+1!

Patrik Laine johtaa NHL:n maalipörssiä ylivoimaosumien osalta.
Patrik Laine johtaa NHL:n maalipörssiä ylivoimaosumien osalta. Kuva: Getty Images

Winnipeg Jetsin Patrik Laine oli vaeltanut pari edellistä ottelua varjojen mailla, joten tehoilta Colorado Avalanchea vastaan teki varmasti hyvää.

Winnipeg Jets oli tyly isäntä alavireiselle Colorado Avalanchelle, joka on ollut melkoisen hukassa ilman ykköstähteään Nathan MacKinnonia.

Kanadalaisseura takoi vieraansa maanrakoon numeroin 6-1, ratkaisten ottelun todella rikkonaisen toisen erän aikana. Ensiksi Kyle Connor lisäsi isäntien johdon kahteen ajassa 30:49, Andrew Copp osui reippaat viisi minuuttia myöhemmin alivoimalla ja aivan erän lopulla oli Patrik Laineen vuoro osua – kuinkas muutenkaan kuin – ylivoimalla.

Laineen maali syntyi sieltä tuttuakin tutummalta paikalta ja valtavalla voimalla.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Jets ei lopettanut maalintekoaan tähän, vaan ajassa 45:24 Nikolaj Ehlers iski joukkueen viidennen osuman ja avausosumasta vastannut Blake Wheeler puolestaan osui pari minuuttia myöhemmin ylivoimalla. Maaliin syötön tarjoili tehot 1+1 summannut Patrik Laine.

Avalanche sai puolestaan rikottua kuparisen aikaan 54:04, kun Mikko Rantanen päätti kertakaikkisen upealla soolomaalillaan peräti kymmenen ottelun mittaiseksi venyneen maalittoman putkensa.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=K8tpyTpUIbg

Myös Laineelle tehoilta teki satavarmasti enemmän kuin kutaa, sillä kahdessa edellisessä ottelussaan hän oli jäänyt tehopisteittä, teholukeman ollessa luvattoman heikko -5.

Avalanchea vastaan syntynyt maali oli Laineelle jo hänen 15:s osuma ylivoimalla ja hän johtaakin kyseistä tilastoa nyt kahden maalin erolla Evgeni Malkiniin sekä Steven Stamkosiin.

Ottelun tarkemmat tilastot löydä TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Olympiatuomari Tobias Wehrlistä tuli viraali hitti – kiipeili maalin päällä