VIDEO: Teuvo Teräväinen, Patrik Laine ja Olli Määttä – katso kaikkien maalit!

Teuvo Teräväinen, Patrik Laine ja Olli Määttä osuivat kukin tahollaan.
Teuvo Teräväinen, Patrik Laine ja Olli Määttä osuivat kukin tahollaan.

NHL:ssä vietettiin upeaa suomalaisyötä, kun Mikael Granlundin (lue lisää täältä) ohella sekä Patrik Laine, Teuvo Teräväinen että Olli Määttä onnistuivat maalinteossa.

Carolina Hurricanes jäi kotiottelussaan Pittsburgh Penguinsia vastaan täysin jyrän alle, kun se nöyrtyi tulikuuman mestarin edessä 1-6-tappioon.

Penguins iski ottelun avausmaalin ensimmäisessä erässä ja heti toisen erän alkuun Olli Määttä lisäsi joukkueen johdon kahteen maaliin.

Määtän maalista ehti kuitenkin kulua ainoastaan hieman reipas minuutti, kun Teuvo Teräväinen pysäytti kavennusmaalin merkeissä kellot aikaan 22:05. Osumaan upean esityön tekivät Elias Lindholm ja Sebastian Aho – etenkin heistä jälkimmäinen.

Seuraavien minuuttien aikana, tarkalleen ottaen hieman reippaassa kuudessa minuutissa, Phil Kessel osui kahdesti ja ratkaisi ottelun lopullisesti. Tämä ei kuitenkaan riittänyt Penguinsille, vaan joukkue osui myös päätöserässä kahdesti.

Ottelun tehokkaimmat pelaajat olivat tehot 2+1 summannut Kessel, pisteet 1+2 kerännyt Evgeni Malkin sekä samaan suoritukseen yltänyt Jake Guentzel.

Patrik Laine hätyyttelee 30. maalin rajapyykkiä!

Winnipeg Jetsin vierasottelu St. Louis Bluesia vastaan käynnistyi puoli tuntia Hurricanes-Penguins-ottelun perään ja myös siellä vierasjoukkue dominoi – joskin vain maalien merkeissä.

Jets nimittäin naulasi heti avauserään 3-0-lukemat, kun kolmikosta Kyle Connor, Mark Scheifele & Blake Wheeler jokainen tehoili ensimmäisten 20 minuutin aikana kaksi tehopistettä mieheen.

Monesti kolmen maalin johtoasema, etenkin avauserän jälkeen, on todella vaarallinen johtavalle joukkueelle, mutta tällä kertaa niin ei ollut.

Tästä piti huolen Patrik Laine, joka tälläsi upealla rannelaukauksellaan kauden 29. maalinsa, kun ottelu oli ehtinyt vanhentua 26:04.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Ottelussa ei nähty enää lisämaaleja, joten Jets marssi ottelussa tyylipuhtaaseen 4-0-voittoon. Edellä mainittujen nimien ohella yksi voiton takuumiehistä oli nollapelinsä eteen 33 kertaa torjunut Connor Hellebuyck.

Tätä et löydä muualta Suomesta – kaikki NHL:n siirrot:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018