VIDEO: Patrik Laineelle ei löydy pysäyttäjää – iski nyt hattutempun!

Patrik Laineelle kirjattiin hänen NHL-uransa neljäs hattutemppu.
Patrik Laineelle kirjattiin hänen NHL-uransa neljäs hattutemppu.

Winnipeg Jetsin Patrik Laineelle ei tällä hetkellä yksinkertaisesti löydy pysäyttäjää, sillä hän jatkoi uskomatonta maalivirettään New York Rangersia vastaan.

Winnipeg Jets matkasi New York Rangersin vieraaksi ja vieraiden Patrik Laine varasti show’n. Hän iski kanadalaisseuran 3-0-voittoon päättyneessä ottelussa joukkueensa kaikki maalit – toisin sanoen hattutempun.

Laine aloitti maalinteon avauserän lopulla, kun hän iski 1-0-osuman aikaan 19:04.

Lisää tuli hieman ottelun puolivälin jälkeen, kun hän ohitti ruotsalaisvahti Henrik Lundqvistin toista kertaa ajassa 31:01.

Lopulta Laine osui jokaisessa erässä kertaalleen, sillä hän sinetöi ajassa 59:26 hattutemppunsa tyhjään maaliin.

19-vuotias suomalaislaituri on aloittanut maaliskuunsa uskomattomalla tavalla: hän on nimittäin kolmeen otteluun tehtaillut käsittämättömät tehot 7+1.

Vielä pahemmin leuat paikoiltaan loksauttaa hänen tehopisteensä viimeisestä yhdeksästä ottelusta, mikä on samalla hänen NHL-uransa pisin pisteputki: Patrik Laineelle on kertynyt näissä uskomattomat 13 maalia ja kuusi maaliin johtanutta syöttöä.

Laine taistelee upean maalivireensä ansiosta nyt jo koko NHL:n maalipörssin voitosta. Hänellä on nimittäin kasassa 38 osumaa ja matkaa ykkössijaa hallussaan pitävään Alexander Ovechkiniin on enää kaksi maalia.

Samalla kipuaminen kaikkien aikojen U20-tilastossa jatkuu: Sidney Crosby on enää maalin päässä ja jaetulla kolmossijalla oleviin Wayne Gretzkyyn sekä Brian Bellowsiin on matkaa enää kaksi maalia.

Laineen tämän kauden ottelukohtaiset tilastot löydät TÄÄLTÄ.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
NHL Trade Deadline 2018