VIDEO: Patrik Laineelta upea soolomaali – meneillään 7 ottelun pisteputki!

Winnipeg Jetsin Patrik Laineelta nähtiin hieno maali Detroit Red Wingsiä vastaan.
Winnipeg Jetsin Patrik Laineelta nähtiin hieno maali Detroit Red Wingsiä vastaan.

Winnipeg Jetsin Patrik Laineelta nähtiin kertakaikkisen upea soolomaali, kun hän ajoi röyhkeästi maalinedustalle ja tälläsi kiekon voimalla sisään.

Suomalaishyökkääjä Patrik Laine on ollut viime ajat kertakaikkisen upeassa vireessä. Hänellä on viime yön jälkeen meneillään peräti seitsemän ottelun mittainen pisteputki, jonka aikana hän on takonut tehot 8+5=13.

Viime yön kierroksella hän lihavoitti pistepussiaan kahden maalin muodossa, kun Jets voitti vieraakseen saapuneen Detroit Red Wingsin lukemin 4-3.

Ottelussa maalinteon aloitti Red Wings, kun Niklas Kronwall osui ulivoimalla aikaan 52:46, mutta sen jälkeen Patrik Laineelta nähtiin upea soolomaali, joka toi isännät tasoihin.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Pelissä ykköstähdeksi valitun Laineen maalista ehti kulua vain 26 sekuntia, kun Ben Chiarot siirsi kotijoukkueen ottelussa ensimmäistä kertaa johtoasemaan.

Ottelun toisessa erässä Dustin Byfuglien lisäsi johtoa aikaan 26:25 ja osumassa toisena syöttäjänä toimi Joel Armia. Vieraat kuitenkin kuittasivat tämän reipasta minuuttia myöhemmin, kunnes Laine kävi tälläämässä ottelun voittomaaliksi jääneen osuman voimalla Jimmy Howardin selän taakse.

Ottelun päätöserässä Trevor Daley toi vieraat vielä maalin päähän, mutta se ei riittänyt ja Jets piti täyden pistepotin Winnipegissä numeroin 4-3.

Laineelle meneillään oleva pisteputki on hänen NHL-uransa toiseksi pisin, sillä hän tehtaili jo aiemmin kuluvan kauden aikana pisteitä kahdeksassa ottelussa putkeen.

Kahden maalinsa ansiosta hän on nyt 33 maalillaan NHL:n maalipörssissä sijalla viisi.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018