VIDEO: Patrik Laineen hattutemppu tuhriintui rankkariin – iski silti kaksi!

Patrik Laineen maaliputki venyi jo viiden ottelun mittaiseksi.
Patrik Laineen maaliputki venyi jo viiden ottelun mittaiseksi.

Winnipeg Jetsin Patrik Laineen osalta kuluvan kauden ensimmäinen hattutemppu oli viime yön NHL-kierroksella todella lähellä.

Patrik Laineen maila ja kädet kävivät jälleen kuumina viime yönä, kun joukkue kävi hakemassa huiman toisen eränsä ansiosta Dallas Starsista 5-3-vierasvoiton.

Kotijoukkue Stars karkasi ottelussa 1-0-johtoon jo kymmenen sekunnin pelaamisen jälkeen, kun Tyler Pitlick ohitti AHL:stä ylös kutsutun Michael Hutchinsonin.

Toisessa erässä kaukaloon tuli kuin hurrikaanin lailla riehunut Winnipeg Jets, sillä ensiksi osui Nikolaj Ehlers, sitten Tobias Enström, seuraavana vuorossa oli ylivoimalla Mark Scheifele ja seuraavat kaksi maalia naulasi Laine.

https://www.youtube.com/watch?v=nNeKnMYwUhE

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Laineella oli ottelussa mahdollisuudet myös hattutemppuun, mutta hän tuhri ajassa 22:46 rangaistuslaukauksen, kun Stars-maalilla Kari Lehtonen veti pidemmän korren.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Ikään kuin kostona torjutusta rankkarista, Laine passitti illan ensimmäisellään Lehtosen vaihtoaition puolelle.

Ottelu päättyi lopulta 5-3-lukemiin, kun ensiksi Tyler Seguin kavensi toisen erän viimeisellä minuutilla ja päätöserän lopulla kiekon Jets-rysään toimitti puolestaan Alexander Radulov.

Kahden maalinsa myötä Laine rikkoi toista kertaa urallaan 30 maalin ja 50 tehopisteen rajapyykit. Suomalaisnuorukaisella on tässä kohtaa tilillä 62 ottelua, mitä tulee kuluvaan kauteen, ja niissä hän on nakuttanut pisteet 31+20=51.

19-vuotiaalla laiturilla on kuitenkin vielä matkaa viime kauden lukemiin (36+28=64), mutta hän on nyt tehnyt viiteen viime otteluunsa tehot 6+3, tehotilaston ollessa +5, joten piste-ennätyksen lyöminen on täysin mahdollista.

Tätä et löydä muualta Suomesta – kaikki NHL:n siirrot:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018