VIDEO: Patrik Laineen mahtivire jatkuu – iski kaksi Lehtosen selän taakse

Patrik Laineen kaksi maalia nostivat hänet jälleen NHL:n maalipörssin jaetulle ykkössijalle.
Patrik Laineen kaksi maalia nostivat hänet jälleen NHL:n maalipörssin jaetulle ykkössijalle.

Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjän Patrik Laineen mahtivire ei ota taantuakseen ja viime yönä sen joutui kokea suomalaisvahti Kari Lehtonen.

Patrik Laineen pisteputki venyi viime yönä jo 15 ottelun mittaiseksi, kun hän palasi kahden maalittoman pelin jälkeen takaisin maalien makuun.

19-vuotias suomalaispeluri avasi maalihanat Dallas Starsia vastaan aivan avauserän viime hetkillä, kun hän iski kiekon ylivoimalla kesken ottelun loukkaantuneen Ben Bishopin tilalle vaihdetun Kari Lehtosen selän taakse. Maali syntyi aikaan 19:59.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Vierasjoukkue Dallas Stars tasoitti ottelun 1-1-lukemiin toisen erän alkajaisiksi, mutta Jets kuittasi maalin varsin nopeasti, kun ensiksi Ben Chiarot osui ajassa 22:17, Joel Armian syötöstä, ja reippaat neljä minuuttia myöhemmin Laine siirsi illan toisellaan isännät jo 3-1-johtoon.

Stars tuli ottelussa vielä maalin päähän Jamie Bennin toisen erän loppupuolella iskemällä ylivoimamaalilla, mutta kotijoukkueen Blake Wheeler sinetöi ottelulle 4-2-lukemat ylivoimalla syntyneellä maalillaan.

Laine on meneillään olevan pisteputkensa aikana tehnyt 15 otteluun uskomattomat tehopisteet 18+8=26.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!