VIDEO: Tunnettu taitoniekka Pavel Barber haltioissaan Michael Keräsen maalista!

Michael Keräsen debyytti Sveitsin liigan Geneve-Servettessä ei olisi voinut juuri paremmin sujua.
Michael Keräsen debyytti Sveitsin liigan Geneve-Servettessä ei olisi voinut juuri paremmin sujua.

Pavel Barber on yli 400 000 Instagram-seuraajan somejulkkis ja hänen jakamanaan Michael Keräsen maali on nähty yli 150 000 kertaa.

Michael Keräsen ensimmäisestä ottelusta Sveitsin liigan Geneve-Servettessä, johon hän siirtyi tyhjennysmyyntiä suorittaneesta KooKoosta, ei olisi voinut juuri paremmin sujua: ensiksi hän iski joukkueensa 3-2-johtomaalin aikaan 43:40 ja sitten hän oli mukana ratkaisemassa voittoa uudelle seuralleen voittolaukauskilpailussa.

Eikä kyse ollut mistä tahansa ratkaisusta, siis voittolaukauksilla, vaan suoraan ykkösketjun keskelle istutettu Keränen veivasi sellaisen maalin, että se keräsi huomiota ympäri maailman.

Itse asiassa maalista teki viraalin sosiaalisesta mediasta tunnetuksi tullut taitoniekka Pavel Barber, joka tekee toinen toisiaan uskomattomampia suorituksia videolle ja jakaa niitä tileillään. Barber nimittäin oli haltioissaan nähtyään Keräsen maalin ja päätti jakaa sen yli 400 000 Instagram-seuraajalleen.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Postauksensa yhteydessä Barber kommentoi Keräsen suoritusta seuraavasti: ”Älkää aliarvioiko liikkeitä, jotka teette juuri ennen viimeistelyä. Niillä on jättimäinen vaikutus monien harhautusten kohdalla.”

Keränen teki tilanteessa ”foppaforsbergit”, mutta hieman vain muunneltuna edetessään ensiksi kylki edellä Bern-vahti Pascal Caminadaa kohti.

Suosittelemme myös:
Kommentti: Liiga, milloin olette valmiita tekemään ennakkotapauksen?