VIDEO: Pekka Rinne loisti – uskomaton pelastus mailan tupella!

Pekka Rinne loisti Nashville Predatorsin tolppien välissä elintärkeässä ottelussa ja otti muun muassa tämän upean torjunnan.
Pekka Rinne loisti Nashville Predatorsin tolppien välissä elintärkeässä ottelussa ja otti muun muassa tämän upean torjunnan.

Nashville Predatorsin Pekka Rinne loisti joukkueensa maalilla, kun se haki elintärkeän 2-1-vierasvoiton Winnipeg Jetsistä ja tasoitti ottelusarjan.

Pekka Rinteelle kuluvan kevään pudotuspelit eivät ole olleet varsinaisesti ruusuilla tanssimista. Koppi ei ole tarttunut esimerkiksi viime kevään tavoin, joskaan missään nimessä kyse ei ole ollut mistään täydellisestä alisuoriutumisesta; odotukset yksinkertaisesti ovat Rinnettä kohtaa vain niin kovat ja niihin hänestä ei ole ollut täysin vastaamaan.

Viime yönä 35-vuotias suomalainen pelasi kuitenkin kuluvan kevään parhaan ottelunsa erittäin tärkeään saumaan. Predators oli nimittäin tappiolla ottelusarjaansa voitoin 1-2 – kiitos edellisessä pelissä menetetyn 3-0-johtoaseman – ja se olisi tappion myötä joutunut pelaamaan seuraavat ottelut selkä seinää vasten. Rinne kuitenkin tilkitsi maalinsuunsa, torjui ottelussa yhtä vaille kaikki 33 laukausta ja menetti nollapelinsä vasta viimeisellä minuutilla.

Rinteen kenties paras torjunta, lukuisista sellaisista, nähtiin jo avauserässä, kun hän pysäytti Jetsin Josh Morrisseyn maalintekoyrityksen mailan tupellaan.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Rinne menettää edellä olevassa torjuntatilanteessa mailansa, mutta se tapahtuu vain sekunnin murto-osia ennen varsinaista torjuntahetkeä.

Rinteen nollat vei maanmies Patrik Laine, joka tulitti kiekon Rinteen selän taakse ylivoimalla aikaan 59:09. Kyseessä oli siis Jetsin 1-2-kavennus, mutta sen lähemmäksi isännät eivät ottelussa päässeet ja näin ollen Predators tasoitti ottelusarjan lukemiin 2-2.

Suosittelemme myös:
Peter DeBoer ylisti Joonas Donskoita 1 vs. 1 -tilanteissa: ”Kyky, jota monella ei ole”