VIDEO: Guentzel 4 maalia, Couturier loisti – Penguins 2. kierrokselle!

Pittsburgh Penguins pudotti tehot 4+1 iskeneen Jake Guentzelin johdolla Philadelphia Flyersin.
Pittsburgh Penguins pudotti tehot 4+1 iskeneen Jake Guentzelin johdolla Philadelphia Flyersin. Kuva: Getty Images

Pittsburgh Penguins on edennyt pudotuspelien toiselle kierrokselle, kun se kaatoi Philadelphia Flyersin ratkaisevaksi jääneessä ottelussa 7-5.

Pittsburgh Penguins joutui koville pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, kun se kohtasi paikallisvastustajansa Philadelphia Flyersin. Lopulta kaksi kertaa putkeen Stanley Cupin voittanut Penguins oli parempi, kun se vei ottelusarjan nimiinsä voitoin 4-2.

Ratkaisevaksi jääneessä kuudennessa ottelussa Flyers oli pitkään veturin paikalla ja se sai täydellisen alun ottelulle, kun puolikuntoisena pelannut Sean Couturier avasi maalihanat aikaan 2:15. Penguins kuittasi kuitenkin tämän nopeasti kahdella maalilla, kun ensiksi osui ajassa 6:30 Sidney Crosby ja 47 sekuntia myöhemmin Carl Hagelin vei vieraat johtoon.

Flyers tuli kuitenkin toisen erän alkuun vahvasti ja jälleen kerran asialla oli Couturier, joka alivoiman päätteeksi ohitti uskomattomalla yksilösuorituksellaan Matt Murrayn.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Hieman erän puolivälin jälkeen Scott Laughton vei isännät jo kahden maalin johtoon, mutta Patric Hörnqvist ja Jake Guentzel nostivat vieraat ottelussa tasoihin ennen erätaukoa.

Lopulta Penguins ratkaisi ottelun heti päätöserän alkuun, kun Guentzel naulasi illan toisen maalinsa. Flyers sai vielä oman mahdollisuutensa erän puolivälissä, kun se pääsi 4 vs. 3 -ylivoimalle. Maalinteko ei onnistunut ja toisessa päässä soi, kun Guentzel iski hattutempun – kiitos suosiollisen tuomarivirheen, josta olisi pitänyt tuomita sata kertaa sadasta kaksiminuuttinen.

Lisää tuli kymmenen sekuntia myöhemmin, kun Guentzel naulasi jo illan neljännen osumansa vain kymmenen sekuntia edellisen jälkeen. Kaiken kaikkiaan nuori hyökkääjä teki otteluun tehot 4+1.

Loppuun Flyers haki maaleja ilman maalivahtia ja Couturier sinetöi irtokiekosta hattutemppunsa. Tämä jäi kuitenkin laihaksi lohduksi, kun seuraavan maalin teki Bryan Rust ja Penguins voitti ottelun lukemin 8-5.

Suosittelemme myös:
Leijonat murskasi Ruotsin – kaksi maalia viimeiseen 15 sekuntiin