VIDEO: Phil Kessel -curling?! Koominen pätkä leviää somessa

Phil Kessel on joutunut muun muassa lukuisten erilaisten meemien kohteeksi.
Phil Kessel on joutunut muun muassa lukuisten erilaisten meemien kohteeksi.

Phil Kessel on mitä ilmeisimmin karannut Pohjois-Amerikasta Pyeongchangin olympialaisiin, joskaan ei oman lajinsa pariin.

NHL-pelaajat ovat loistaneet Etelä-Koreassa poissaolollaan, mitä tulee olympialaisiin, mutta ilmeisesti yksi on lähtenyt uhmaamaan NHL:n päätöstä: Phil Kessel näyttäisi toimivan tällä hetkellä Pyeongchangissa Yhdysvaltain naisten curling-joukkueen heittokivenä tai tässä tapauksessa kivinä.

Somessa nimittäin leviää todella koominen video, jossa Kessel on editoitu jonkin ansioituneen somettajan toimesta Yhdysvaltain joukkueen heittokiviksi.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Myös itse grafiikat on tehty viimeisen päälle, sillä jäljellä olevien heittokivien tilalla on Kesselin pää ja lisäksi maiden sarakkeet on varustettu asiaankuuluvasti hot dogeilla.

Todellisuudessa Phil Kessel, ja hänen seuransa Pittsburgh Penguins, ovat olleet viime ajat NHL:n puolella melkoisessa lentokelissä: joukkue on voittanut vuodenvaihteen jälkeen pelaamistaan 21 ottelusta peräti 16 ja yhdysvaltalaislaituri on nakuttanut näissä otteluissa tehot 8+16=24.

Tätä et löydä muualta Suomesta – kaikki NHL:n siirrot:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018